GBK Edustus, TVÅAN - KAKKONEN

PK-37 - GBK   0 - 3

Iisalmi, Kankaan Liikuntapuisto tn

GBK vann i Idensalmi - voitti Iisalmessa

GBK tog full pott, tre poäng, från Idensalmi. Seger med 3-0 (1-0) och en skön revansch för fjolårets bortaförlust.

GBK kontrollerade matchen. Första målet kom i 35:e minuten och gjordes av Joni Pakola (bilden) som avancerade från sin backplats, spelade vägg med David Carlsson och sköt sedan bollen i mål.

-Vi hade chanser till flera mål i första halvlek. Vår bästa match sedan senaste höst, kommenterar tränaren Ilkka Jäntti.

- Vi hade bra kontroll också över händelserna i andra halvlek. Spelarna jobbade med bra intensitet och vilja.

GBK:s 2-0-mål kom i 63:e minuten. David Carlsson tog vara på en kort bakåtpassning och placerade bollen i mål.

Atte Henttus 3-0 kom i 66:e minuten. Henttu vann en duell och avslutade säkert.

Aaro Hedman och Atte Henttu jobbade bra på GBK:s mittfält, men överlag var det en bra laginsats.

Hemmamatch mot VPS II blir det söndag 19 maj.

GBK: Olli Nylund, Teemu Mäki (v), Jussi Roiko, Elmer Kääntä, Joni Pakola, Aaro Hedman, Atte Henttu, Miika Hohenthal, Benjamin Storbacka (v, 86 Elis Åström), Alec Biskop (79 Lasse Känsälä), David Carlsson (89 Kasper Ojala).

GBK:lle makea revanssi

Edelliskauden tappio oli muistissa. Aika tarkalleen vuosi sitten (5.5) pelasi GBK Iisalmessa ja koki 0-1 tappion. Sunnuntaina oli revanssin paikka.

GBK kukisti PK-37:n 3-0. Taukotilanne oli 1-0.

Ottelu oli GBK:n hallinnassa. Avausmaali nähtiin 35 minuutilla. Joni Pakola (kuvassa) nousi pakinpaikalta, pelasi seinän David Carlssonin kanssa ja viimeisteli varmasti.

-Paikkoja useampaan maaliin oli jo avausjaksolla. Meidän paras peli sitten viime syksyn, valmentaja Ilkka Jäntti toteaa.

-Myös toinen puoliaika oli kontrollissa. Pelaajat pelasivat hyvällä asenteella.

2-0 osuma syntyi 63 minuutilla. David Carlsson ehti palautuspalloon ja sijoitti pallon maaliin. Atte Henttu teki 3-0 kolme minuuttia myöhemmin. Henttu voitti kaksinkamppailun, ohitti yhden vastustajan ja laukoi pallon maaliin.

Aaro Hedman ja Atte Henttu tekivät kovasti töitä GBK:n keskikentällä. Koko joukkueelta hieno esitys.

GBK pelaa kauden ensimmäisen kotiottelun sunnuntaina 19 toukokuuta. Silloin vieraaksi saapuu VPS II.

PK-37

0 - 3

(0-1)
35'MaaliPakola Joní
63'MaaliCarlsson David