GBK Edustus, TVÅAN - KAKKONEN

RoPS/2 - GBK   5 - 3

Keskuskenttä, Rovaniemi TN

Stryk i Rovaniemi - Tappio Rovaniemellä

GBK åkte på 3-5-förlust borta mot RoPS II i Rovaniemi. Hemmalaget ledde 3-1 i paus. Målgörare för GBK var Atte Henttu, Joni Pakola (bilden) och David Carlsson.

RoPS inledde med mål på hörna redan i sjätte minuten. GBK kvitterade strax. Atte Henttu gjorde mål i sjunde minuten.

Det var RoPS som dominerade händelserna. Jarkko Luiro gjorde 2-1 och Rasmus Degerman 3-1.

Hemmalaget var det bättre laget också i andra halvlek. GBK ändrade om till trebackslinje, satsade mera framåt och då fick RoPS ytor för kontringar och målchanser.

Hemmalaget drog ifrån till 5-1. GBK prickade in två mål i slutminuterna. Joni Pakola gjorde 2-5 i 88:e minuten. Matchuret visade på 90+3 när David Carlsson gjorde gästernas tredje mål.

Atte Henttu var bäst i GBK.

Chris Corcoran, GBK:

- Det finns inga bortförklaringar. RoPS var det bättre laget. Vi mötte ett bra lag.

- Ingen i vårt lag nådde sin normala nivå. Vi spelade inte alls bra.

- Nu gäller det att ta nya tag.

GBK: Olli Nylund, Teemu Mäki, Elmer Kääntä, Jussi Roiko (81 Lawrence Smith), Joni Pakola, Atte Henttu, Aaro Hedman, Elis Åström (67 Chris Corcoran), Benjamin Storbacka, David Carlsson, Miika Hohenthal (76 Petteri Jokihaara).

"RoPS II oli parempi"

GBK koki 3-5 (1-3) tappion Rovaniemellä. Maaleja GBK:lle tekivät Atte Henttu, Joni Pakola (kuvassa) ja David Carlsson.

RoPS iski avausmaalin jo 6 minuutilla. GBK tasoitti välittömästi, maalintekijänä Atte Henttu. RoPS hallitsi tapahtumia. 2-1 tuli, kuten avausmaalikin, kulmapotkusta. Kotijoukkue lisäsi ennen taukoa tilanteeksi 3-1.

RoPS II oli parempi myös toisella jaksolla. Kun GBK siirtyi kolmenmiehen alakertaan ja satsasi eteenpäin, se antoi myös kotijoukkueelle tilaa vastaiskuille ja RoPS pääsikin maalipaikkoihin.

Kotijoukkue repi tilanteeseen 5-1. GBK:n kavennusmaalit tulivat liian myöhään. Pakolan maali syntyi 88 minuutilla, Carlssonin kun kellossa oli 90+3.

Atte Henttu oli GBK:n paras.

- Ei ole mitään seliteltävää. RoPS oli parempi. Kohdattiin hyvä joukkue.

- Meillä ei kukaan päässyt normaalille tasolle. Huono peli meiltä.

- Työnteko jatkuu.

RoPS/2

5 - 3

(3-1)
7'MaaliHenttu Atte
88'MaaliPakola Joní
93'MaaliCarlsson David