GBK Edustus, TVÅAN - KAKKONEN

GBK - PK-37  1 - 1

Kokkola, Keskusurheilukenttä

GBK - PK-37 1-1 (1-0)

Det blev oavgjort 1-1 mellan GBK och PK-37. Ett rättvist resultat. Matchen bevittnades av 920 personer. Juniorerna från Idensalmi var de mest högljudda.

GBK gick till ledning i 18:e minuten. Teemu Mäki serverade en hörna och Lawrence Smith nickade bollen i mål.

Det var väldigt händelsefattigt i första halvlek. GBK hade ytterligare några rätt farliga hörnor. Veeti Lehtimäki fick gästernas bästa chans, men Mäki täckte till hörna.

PK kvitterade elva minuter efter paus. GBK hade rensat bort första inlägget, men det kom en ny boll till straffområdet och Ali Al-Musawi nickade in 1-1. Ett snyggt nickmål.

Båda hade några halvgoda chanser i andra halvlek, men de vassa chanserna uteblev.

Lawrence Smith prisbelönades i GBK, Erno Nissilä i PK-37.

Chris Corcoran, GBK:

-Det känns som förlust. Vi kan absolute inte vara nöjda med vårt spel. Bättre kan vi och det vet vi.

-Jag tycker vi gjorde en helt bra första halvlek, men betydligt sämre blev det efter paus.

Jani Vidgren, PK-37:

-Vi är nöjda med en poäng. Oavgjort kan anses rättvist.

-Jag tycker vi hade mera av spelet, men släppte GBK in i matchen.

-Stämningen var fin och det kändes som vi var på hemmaplan. Och vi fick spela på en fin gräsmatta.

Ali Al-Musawi, PK-37:

-Vi visste att GBK satsar på långbollar och var redo för det.

-Med långbollar och specialsituationer fick GBK tryck mot vårt mål.

-Vi försökte satsa på vårt eget spel och spelade nerifrån.

1-1 tasapeli

GBK ja PK-37 pelasivat tasan 1-1. Tasapeli vastasi pelitapahtumia. Tunnelma oli hyvä ja paikalla 920 katsojaa. Eniten ääntä pitivät PK:n juniorit.

GBK teki ottelun avausmaalin, oikeastaan ensimmäisestä tekopaikasta. Maali syntyi 18 minuutilla. Teemu Mäki tarjoili kulmapotkun ja Lawrence Smith puski tilanteeksi 1-0.

Avausjakso oli tapahtumaköyhä. GBK:lla oli vielä pari puolivaarallista kulmaa. PK:n parhaan paikan sai Veeti Lehtimäki, mutta Mäki peitti laukauksen kulmaksi.

Täysin ansaittu tasoitus nähtiin 56 minuutilla. GBK:n puolustus selvitti ensimmäisen keskityksen, mutta sitä seurasi uusi keskitys ja Ali Al-Musawi puski komeasti pallon maaliin, 1-1.

Molemmilla oli vielä puolittaisia paikkoja, mutta kunnon tekopaikat olivat vähissä.

GBK:sta palkittiin Lawrence Smith, vieraista Erno Nissilä.

-Tulos tuntuu tappiolta.

-Ei pelattu hyvin ja koko joukkue tietää, että parempaan pystymme.

-Pelattiin ihan hyvä ensimmäinen puoliaika, mutta toinen oli meiltä heikompi.

-Ollaan tyytyväisin pisteeseen. Tasapeli on oikeutettu tulos.

-Mielestäni meillä oli pelin hallinta, mutta päästettiin GBK peliin mukaan.

-Tunnelma oli hieno. Aivan kuin olisi kotona pelattu. Ja kenttä oli loistava. Luonnonnurmi on se ainoa oikea.

-Tiedettiin, että GBK pelaa pitkää palloa ja siihen oltiin varauduttu.

-Pitkillä palloilla sekä erikoistilanteilla GBK sai hieman painetta.

-Me pelasimme omaa peliä, eli rakensimme alhaalta asti.

GBK: Olli Nylund, Teemu Mäki (v), Jussi Roiko, Lawrence Smith, Elis Åström, Atte Henttu, Miika Hohenthal, Joni Pakola (59 Lasse Känsälä), Alec Biskop (76 Arttu Seikkula), Benjamin Storbacka, David Carlsson.

Foto/Teijo Pirttimäki

1 - 1

PK-37
(1-0)
17'MaaliSmith Lawrence