GBK Edustus, TVÅAN - KAKKONEN

OLS - GBK   1 - 1

Castren TN

1-1 i Uleåborg/Oulussa

.Bortamatchen mot OLS i Uleåborg slutade oavgjort 1-1. GBK hamnade i 0-1 underläge i första halvlek.

Jyri Vääräniemi gjorde mål för OLS redan i matchens tionde minut.

GBK fick inte igång sitt spel i första halvlek. Hemmalaget var det bättre laget och hade också häng på flera mål.

GBK kom starkt igen efter paus. Gästerna tog helt över och ett rättvist 1-1-mål kom i 60:e minuten. Joni Pakola spelade fram Benjamin Storbacka som kvitterade.

GBK:s 2-1 var närmare än hemmalagets 2-1. Lawrence Smith hade skott i ribban. David Carlsson sköt i stolpen. Marginalerna var på hemmalagets sida.

Från GBK:s trupp saknades Miika Hohenthal, Teemu Mäki, Jussi Roiko och Petteri Jokihaara på grund av sjukdom/skador.

Chris Corcoran, GBK:

-Vi var inte bra i första halvlek. Då var OLS bättre.

-Däremot gjorde vi en bra andra halvlek.

-Vi hade stolpe och ribba plus ett antal missade chanser. Deras målvakt gjorde några avgörande räddningar.

-Vi borde absolut ha tagit tre poäng.

-Stort plus för hela manskapet för en bra andra halvlek.

Storbacka tasoitti

GBK vieraili Oulussa, jossa vastassa OLS. Ottelu päättyi tasan 1-1. OLS johti tauolla.

Kotijoukkueen maali syntyi jo 10 minuutilla ja sen teki Jyri Vääräniemi.

GBK:n peli ei avausjaksolla käynnistynyt. OLS oli parempi ja sillä oli muutama tekopaikka lisätä johtoaan.

GBK tuli tauolta vahvasti ja hallitsi peliä. Ansaittu tasoitus nähtiin 60 minuutilla. Sen teki Benjamin Storbacka, Joni Pakolan esityöstä.

GBK:n 2-1 oli lähempänä kuin kotijoukkueen 2-1. Lawrence Smith osui ylärimaan ja David Carlsson tolppaan. Pienet marginaalit olivat kotijoukkueen puolella.

GBK:n riveistä puuttuivat sairas/loukkaantumislistalla olevat Jussi Roiko, Miika Hohenthal, Teemu Mäki ja Petteri Jokihaara.

-Meiltä huono ensimmäinen puoliaika. OLS oli parempi.

-Toinen jakso oli meiltä hyvää pelaamista.

-Osuttiin tolppaan ja ylärimaan. Lisäksi meillä oli muutamia huippupaikkoja. Myös OLS:in maalivahti teki pari hienoa torjuntaa.

-Tekopaikkoihin nähden meidän olisi pitänyt ottaa täydet pisteet.

-Hatunnosto koko joukkueelle. Pelattiin erittäin hyvä toinen jakso.

GBK: Olli Nylund, Joni Pakola, Lawrence Smith, Elmer Kääntä, Aaro Hedman, Juho Alasuutari, Elis Åström, Atte Henttu (88 Daniel Storbacka), Lasse Känsälä (73 Alec Biskop), Benjamin Storbacka, David Carlsson.

.

OLS

1 - 1

(1-0)
59'MaaliStorbacka Benjamin