GBK Edustus, TVÅAN - KAKKONEN

KajHa - GBK   2 - 2

Liikuntapuisto, Kajaani TN

Kajaanissa tasapeli/Oavgjort i Kajana

Det blev oavgjort 2-2 när GBK gästade Kajaanin Haka i Kajana. GBK ledde 1-0 i paus.

Paussiffrorna var klart i underkant. GBK missade många fina målchanser. Halvlekens enda mål kom i tionde minuten och gjordes av Benjamin Storbacka, assisterad av David Carlsson.

Det var fortsatte GBK-dominans i andra halvlek. 2-0 hängde i luften, men i stället var det KajHa som slog till. Hemmalagets Callistus Chukwu kvitterade i 58:e minuten.

GBK:s 2-1-mål kom i 72:a minuten. Carlsson fälldes inom straffområdet. Lawrence Smith gjorde inget misstag från elva meter.

Jerome Ogbuefi kvitterade i 85:e minuten.

Chris Corcoran, GBK:

-Vi hade massor med målchanser. Det borde ha stått minst 3-0 eller 4-0 i paus.

-Vi var bättre också i andra halvlek.

-KajHa kom bättre på slutet och hade då hyfsat med målchanser.

-Oavgjort känns som en besvikelse. Spelmässigt en bra insats, men dåligt slutresultat.

GBK: Olli Nylund, Teemu Mäki, Jussi Roiko, Lawrence Smith, Aaro Hedman, Juho Alasuutari, Joni Pakola, Lasse Känsälä (75 Chris Corcoran), Miika Hohenthal, Benjamin Storbacka, David Carlsson.

GBK johti kahdesti

GBK vieraili Kajaanissa. Selvästä hallinnasta ja useista maalipaikoista huolimatta GBK joutui tyytymään 2-2 tasapeliin.

GBK johti tauolla 1-0. David Carlssonin esityöstä laukoi Benjamin Storbacka pallon maaliin 10 minuutilla. GBK loi useita tekopaikkoja, mutta taukotilanne oli vain 1-0.

GBK hallitsi myös toista jaksoa, mutta KajHa tasoitti 58 minuutilla, maalintekijä Callistus Chukwu.

GBK siirtyi uudelleen johtoon 72 minuutilla. Carlsson kaadettiin rankkarialueella. Lawrence Smith laukoi pilkulta 2-1.

KajHa, jolla oli tekopaikat ollut vähissä, sai luotua enemmän loppua kohden. 2-2 tasoitus syntyi 85 minuutilla ja sen teki Jerome Ogbuefi.

-Luotiin paljon maalipaikkoja. Taukotilanteen olisi pitänyt olla vähintään 3-0 tai 4-0.

-Hallittiin myös toista jaksoa.

-Toki KajHa sai lopussa luotua paikkoja.

-Pelillisesti meiltä ihan OK esitys, mutta tulos ei tyydytä. Tasapeli oli pettymys.

.

Statistik
KajHa

2 - 2

(0-1)
10'MaaliStorbacka Benjamin
72'MaaliSmith Lawrence