30
NOV
12.00
GBK Futsal, Naisten Futsal-Ykkönen

GBK GBK - FC Brändöpojkarna  4 - 4

Kälviä, Vapaa-ajantalo

Viime hetken tasoitus!

GBK ja FC Brändöpojkarna tarjoili lauantaipäivän ottelussa naisten futsalin ykkösessä melkoisen trillerin. Vierailija johti kahteen otteeseen kahdella maalilla, mutta niin vain emäntäjoukkue tasoitti pelin 3 sekunttia ennen pelin loppua. Näin pisteet jaettiin numeroin 4-4 (0-2).

Ottelun alkuasetelmat eivät olleet muuttuneet otteluennakon jälkeen. Joten ottelun alussa molemmat joukkueet yrittivät sopeutua toistensa pelitapaan, jotka poikkesivat suuresti toisistaan. Pelijärjestelmät olivat erillaiset (GBK 3-1 ja FC Brändöpojkarna 2-2). GBK pyrki asteittaan pallonhallintaan ja vaasalaiset nopeisiin vastahyökkäyksiin. Molemmat toki pyrkivät prässäämään melko ylhäältä.

Ensimmäisellä puoliajalla hyvät maalipaikat menivät hienokseltaan GBK:lle, mutta vierailijat tekivät kaksi maalia. Jo tässä vaiheessa kävi selväksi, että kotijoukkueella oli suuria vaikeuksia ohittaa loistavasti pelannutta maalivahti Pauliina Knookalaa. Tämä korstui myös toisella puoliajalla, pelin paras pelaaja oli todellakin Pauliina. GBK:n kapteeni, ja joukkueensa parhaana palkittu, Vera Mattila (kuvassa) otti joukkueen reppuselkäänsä ja teki kaksi loistavaa henkilökohtaista suoritusta, joiden ansioista kotijoukkue tuli tasoihin. Tämän jälkeen vierailijat saivat toisen tehohetkensä ja siirtyivät 2-4 johtoon. GBK otti heti aikalisän ja tiivisti peluutusta. Sama parivaljakko (maalit Erica Niemi ja syöttäjä Olga Ahokangas) toi kotijoukkueen tasoihin. Varsinkin viimeisen viidentoista sekunnin aikana oli GBK:lla monta vaarallista erikoistilaneetta, joista viimeinen päätyi vierailjoiden maaliin.

"Tässä pelissä tarjoiltiin kyllä katsojille todellinen jännitysnäytelmä. Taas pelasimme ihan hyvän pelin, mutta pienet virheet omassa päässä kostautuivat pahasti ja viime pelin tapaan maalien tekeminen oli vaikeaa. Onneksi nuorijoukkue näytti henkistä vahvuutta ja tuli kahdesti tasoihin.", totesi vastuuvalmentaja Kimmo Mattila pelin jälkeen.

Seuraava peli joukkueella on vasta ensi vuonna, joten joulukuu käytetään harjoittelemiseen.

Tänään joukkueen kokoonpano oli seuraava (tehot suluissa):

Tia Lindqvist, mv
Alina Järvipetäjä, mv (ei pelannut)
Vera Mattila C (2+0)
Olga Ahokangas (0+2)
Erica Niemi (2+0)
Emilia Nurkkala
Emilia Andersson
Jemina Rönnkvist
Vilma Saarela



















Statistik

4 - 4

FC Brändöpojkarna
(0-2)
21'MaaliMattila Vera
26'MaaliMattila Vera
38'MaaliNiemi Erica
39'MaaliNiemi Erica

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325