24
NOV
15.45
GBK Futsal, Naisten Futsal-Ykkönen

KaDy 2 - GBK GBK   5 - 1

Huhtasuo yk

Futsal naiset hävisivät Jyväskylässä

Sunnuntai-iltapäivänä kohtasivat Jyväskylässä Huhtasuolla emäntäjoukkue Kampuksen Dynamon kakkosjoukkue GBK:n futsal naiset. Tämä oli kierroksen kärkikamppailu ja ottelu olikin erittäin hyvätasoinen, mutta emäntäjoukkue ole parempi luvuin 5-1 (1-0) ja luvut kuvasivat kotijoukkueen paremuutta hyvin.

Otteluennakon jälkeen oli GBK:lle tullut yksi muutos pelaajistoon. Alina Matilainen keskittyy jalkapalloon ja on vain tarvittaessa futsal-joukkueen käytössä. Muuten vierasjoukkueella ei ollut poissaoloja. Ajaxilaisilla oli taas omia pelejä, joten sieltä ei ollut ketään mukana.

Ottelun ratkaisut tekijä oli hyvin selvä. Jo kolmatta vuotta päälajina tai ainoana lajina futsalia harrastavan KaDy:n futsal-taidot olivat selkeästi sarjan parhaimmat. Heidän 4-0-pelijärjestelmä ja monet variaatiot erikoistilanteissa kertoivat siitä, että lajia on harrastettu hyvässä valmennuksessa pitkään. Peli ratkesi GBK:n osalta pieniin nukahduksiin puolustuspäässä, joista KaDy rankaisi hyvällä prosentilla, omissa maalintekotilanteissa ei ollut taas tällä kertaa riittävästi varmuutta ja yksilöt eivät pystyneet tänään ihan parhaimpaansa. Silti vierasjoukkue ei pelannut huonosti, vaan ihan hyvin. KaDy:n joukkueen lajitaidot veivät vain voiton tässä pelissä eli parempi voitti. Kuvavaa näistä taidoista oli pelin pieni virhemäärä. Molemmat joukkueet pyörittivät parhaimillaan peliä niin hyvin, että rikkeisiin ei ehditty tai niille ei ollut tarvetta. Vierasjoukkueen pelaajien oli hyvä nähdä kentälläkin mihin pitää pyrkiä ja tästä on helppo jatkaa harjoittelua paremmaksi joukkueeksi.

GBK:n parhaana palkittiin ainoan maalin tehnyt kapteeni Vera Mattila. Vierasjoukkueen paras oli ansaitusti Saana Vestola (4+1), joka oli mukana kaikissa kotijoukkueen maaleissa. Otteluennakossa oli kolme kysymystä vierasjoukkueen peliesityksistä, pelin jälkeen niihin kaikkiin oli helppo vastata yhdellä sanalla: Ei.

GBK:n kokoonpano pelissä (tehot suluissa):
Tia Lindqvist
Vera Mattila (1+0)
Olga Ahokangas (0+1)
Jemina Rönnkvist
Jamina Käld
Emilia Andersson
Vilma Saarela
Emilia Nurkkala
Neea Perkiö
Erica Niemi

Alla kuvia pelistä




Statistik
KaDy 2

5 - 1

(1-0)
25'MaaliMattila Vera

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325