16
NOV
12.00
GBK Futsal, Naisten Futsal-Ykkönen

GBK GBK - KuPS Naiset  3 - 0

Kälviä, Vapaa-ajantalo

GBK väänsi voiton KuPS:sta

GBK voitti lauantaipäivän Naisten Futsalin Ykkösen pelissä KuPS:n lukemin 3-0 (2-0).

Otteluennakossa tätä otteluparia arivoitiin tasaiseksi ja arvion tekijä ei epäonnistunut pahasti arvioissaan. Ottelu oli hyvinkin tasiainen kenttäpeliltään, mutta pienet yksityilösuoritukset ratkaisivat ottelun GBK:n eduksi. Yksi muutos oli myös tapahtunut ennakon kirjoittamisesta. GBK:lla oli mukana uusi pelaaja. Neea Perkiö (futiksessa tuttu KF10:stä) puki päälleen puna-valkoraitapaidan ja pelasi ensimmäisen pelin futsalissa sitten junnuvuosien. Ja hyvin pelasikin yksien treenien jälkeen uusien pelikavereiden kanssa.

Pelitapahtumat olivat tosiaankin tasaiset. Kumpikin joukkue puolusti tarkasti ja uhrautuvaisesti. GBK:ssa yksilöt olivat kuitenkin tällä kertaa ratkaisevassa roolissa. Erica Niemi teki taas kaksi maalia, niin kuin on vähintään tehnytkin kaikissa tämän kauden sarjapeleissä. Jälleen kerran näimme häneltä vahvaa pivot-pelaamista. Jos puolustus ei ehtinyt KuPSin vetojen väliin, niin loput hoiti elävämuuri Tia Lindqvist. Joukkueen kapteeni Vera Mattila on saanut ensimmäisten kahden pelin jälkeen paremmin ja paremmin pelistä kiinni tehden tänään maalin ja johtaen joukkueen puolustusta. Myös pitää mainita kolmikko Alina Matilainen, Emilia Andersson ja Jamina Käld, jotka pelasivat tämän kauden parhaan pelinsä. Vastustajista on syytä mainita joukkueen kapteeni Liisa Kuuloja, joka oli erittäin vaikeasti pideltävä pelaaja GBK-laisille.

"Huh, huh, joka pelissä valmentajan syke tahtoo käydä maksimissaan. Mahtavaa taistelua ja uhrautumista pelaajilta joukkueen eteen. En voi kuin olla ylpeä heistä. Lisäksi on kiva nähdä, kun jokainen yksilö pikkuhiljaa parantaa peliään.", totesi joukkueen vastuuvalmentaja Kimmo Mattila joukkueen esityksestä. Tyypilliseen tapaansa hän käänsi jo ajatukset seuraavaan viikonlopun vieraspeliin Jyväskylässä:"Mukava päästä legendaariselle Huhtasuon salille pelaamaan Mikko Kytölän valmentamaa KaDy:a vastaan. Hyvin valmennettu joukkue jo vuosien ajan ja valmennus on myös valtakunnan huippua. Lisäksi hekin ovat käytännössä B-tyttöjoukkue, kuten mekin."

Ottelun tilastot näkyvät tästä linkistä tehoineen ja kokoonpanoineen.



Statistik

3 - 0

KuPS Naiset
(2-0)
12'MaaliNiemi Erica
19'MaaliNiemi Erica
32'MaaliMattila Vera

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325