GBK Edustus, KAKKONEN - TVÅAN

Rovaniemi Football Academy - GBK   0 - 1

Keskuskenttä, Rovaniemi TN

Bortaseger för GBK - GBK:lle vieraspisteet

GBK kammade hem tre poäng från Rovaniemi och avancerade upp på femte plats i tabellen. GBK slog RFA med 1-0 efter samma siffror i paus.

GBK ägde de första 30 minuterna. RFA piggnade till och hade ett övertag under halvlekens sista kvart.

GBK:s mål kom fyra minuter före paus. Petteri Jokihaara (bilden) gjorde ett nickmål igen, den här gången på frispark av Teemu Mäki.

Hemmalaget dominerade andra halvlek och skapade några chanser. GBK försvarade sig bra och sista utposten, målvakten Olli Nylund, jobbade säkert.

Nylund gjorde en stark insats. Plus också för Petteri Jokihaara.

Chris Corcoran, GBK:

-Vi mötte ett bra lag. Vi kämpade och slet mycket bra. En skön seger.

-Alla kämpade med stort hjärta.

-Hemmalaget var nog närmare 1-1, än vad vi var 2-0.

-Vårt mål kom som beställning, just då när hemmalaget fick sitt spel igång.

GBK: Olli Nylund, Teemu Mäki, Lawrence Smith, Elmer Kääntä, Jimi Hackspik (46 Aaro Hedman), Juss Roiko v (74 Noa Lehtonen), Jaakko Alasuutari (90+3 Joel Häggblom), Lasse Känsälä (67 Miika Hohenthal), Petteri Jokihaara, Benjamin Storbacka (74 Chris Corcoran), David Carlsson.

GBK voitti Rovaniemellä

GBK vieraili Rovaniemellä, jossa vastassa RFA. Pisteet Kokkolaan, 1-0 ja maali nähtiin avausjaksolla.

GBK hallitsi ensimmäiset 30 minuuttia. RFA paransi peliään ja määräsi tahdin viimeisellä vartilla.

Maalinteossa onnistui GBK, kun pelikellossa oli 41 minuuttia. Teemu Mäki nosti vapaapotkun rankkarialueen sisälle ja Petteri Jokihaara (kuvassa) puski pallon maaliin.

RFA hallitsi toista jaksoa ja loikin muutaman tekopaikan. GBK puolusti hyvin ja maalissa Olli Nylund esitti varmoja otteita.

Nylund ja Jokihaara ansaitsevat erityismaininnan.

-Vastassa oli hyvä joukkue. Taisteltiin erittäin hyvin. Makea voitto.

-Koko joukkue taisteli isolla sydämellä.

-Myöntää täytyy, kotijoukkueen 1-1 oli lähempänä kuin meidän 2-0.

-Meidän maali tuli todella hyvään paikkaan, juuri kun kotijoukkueen peli oli parantunut.

Rovaniemi Football Academy

0 - 1

(0-1)
41'MaaliJokihaara Petteri