GBK Miehet, KAKKONEN - TVÅAN

FCV - GBK   3 - 0

Vaajakoski

Noll poäng i premiären - Ei pinnoja avauspelistä

Det blev 0-3-förlust borta mot FC Vaajakoski när GBK inledde säsongen på söndagen. FCV ledde 2-0 i paus.

Hemmalaget var bättre i första halvlek. Efter ett stolpskott och två ribbträffar lyckades FCV slutligen ta ledningen i slutet av halvleken. Saboor Salim nickade in 1-0 i 37:e minuten. Kimmo Huisman gjorde 2-0 strax före paus. Målet kom på hörna.

GBK kom inte igång i första halvlek och lyckades inte skapa målchanser.

Spelmässigt bättrade laget på efter vilan. GBK dominerade halvlekens första kvart och ett reduceringsmål hängde i luften. Närmast var det nära Joel Häggbloms fina passning friställde Jani Mäenpää, men målvakten räddade.

62 minuter hade spelats när FCV gjorde 3-0, målskytt Salim. Efter det hade FCV igen kontroll över händelserna. 4-0 var närmare än gästernas 1-3. Toni Järvinen och Peetu Lintinen var nära att lyckas för FCV, men Riku Lelo Lunkoka i GBK-målet gjorde fina räddningar.

Chris Corcoran, GBK:

- Första halvleken var svårast för oss. Vi fick inte igång vårt spel och försvarade också dåligt. Vi var inte redo.

- Inledningen av andra halvlek visade att vi kan. Hade vi fått 1-2, då hade det sett annorlunda ut. Hemmalagets tredje mål dödade matchen.

- Arbetet fortsätter.

GBK hade fyra division 2-debutanter: Topi Mäki, Samuel Frilund, Elmeri Lahti, Filip Holm.

GBK: Riku Lelo Lunkoka, Aaro Hedman, Teemu Mäki, Topi Mäki, Elis Åström, Alec Biskop (71 Samuel Frilund), Lasse Känsälä (85 Filip Holm), Joni Lämsä, Joel Häggblom (76 Elmeri Lahti), Jani Mäenpää, Petteri Jokihaara.

FCV:lle ansaittui avausvoitto

GBK:n maali- ja pistetili jäi avaamatta, kun joukkue aloitti kautensa FC Vaajakosken vieraana. FCV voitti 3-0 ja taukotilanne oli 2-1.

Kotijoukkue vei avausjaksoa. Yhden kerran FCV osui tolppaan ja kahdesti rimaan. Maalitili aukesi jakson loppuhetkillä. Saboor Salim puski 1-0 36 minuutilla. Kulmapotkun jälkitilanteesta syntyi 2-0 juuri ennen taukoa.

GBK tuli tauolta vahvasti ja hallitsi ensimmäisen vartin. Tekopaikkojakin oli muutama. Lähimmäksi 1-2 maalia päästiin 58 minuutilla, kun Joel Häggblomin hieno syöttö vapautti Jani Mäenpään, mutta maalivahti torjui.

3-0 maali syntyi 62 minuutilla, maalintekijänä Salim. Osuma oli lopullinen ratkaisu.

Lopussa 4-0 oli lähempänä kuin GBK:n 1-3 maali. Toni Järvinen ja Peetu Lintinen olivat lähellä onnistua, mutta GBK:n maalissa Riku Lelo Lunkoka teki hienoja torjuntoja.

- Avausjakso oli vaikea. Omaa peliä ei saatu käyntiin ja puolustettiin huonosti.

- Toisen jakson alku osoitti, että jotain osataan. 1-2 kavennus ja peli olisi saanut toisenlaisen luonteen. Nyt kotijoukkueen kolmas maali tappoi ottelun.