GBK Miehet, KAKKONEN - TVÅAN

Rovaniemi Football Academy - GBK   2 - 0

Keskuskenttä TN Rovaniemi

Bortaförlust i Rovaniemi/Rovaniemellä vierastappio

Det blev 0-2 förlust för GBK när laget gästade Rovaniemi Football Academy i Rovaniemi. Jarkko Luiro blev tvåmålsskytt för hemmalaget.

RFA hade ett övertag i första halvlek där GBK lyckades inte skapa målchanser. GBK gick in för att spela på säkerhet, tätt på egen planhalva och satsa på kontringar.

Gästerna uppträdde för passivt och det blev mycket spel mot GBK:s mål där målvakten Riku Lelo Lun Koka räddade en straffspark. Men nollan sprack i 35:e minuten, målskytt Luiro.

Lite aktivare blev GBK efter paus. Gästerna började pressa högre upp. Men det var fortsatt RFA som skapade de bästa målchanserna. Luiros 2-0 kom i 53:e minuten.

Teemu Mäki och målvakten Lun Koka var de bästa i bortalaget. För GBK blir det hemmamatch mot VIFK på söndag.

GBK: Riku Lelo Lun Koka, Otto Nieminen (66 Filip Holm, v), Noa Lehtonen, Teemu Mäki, Aaro Hedman, Elis Åström, Alec Biskop, Joni Lämsä, Joel Häggblom, Lasse Känsälä, v, Petteri Jokihaara (88 Juuso Jäntti).

RFA oli parempi, 2-0

GBK vieraili Rovaniemellä, jossa Rovaniemi Football Academy oli parempi maalein 2-0, taukotilanne 1-0. Jarkko Luiro vastasi kotijoukkueen maaleista.

GBK lähti peliin puolustusvoittoisesti ja satsasi vastaiskuihin. Joukkue passivoitui liikaa ja RFA hallitsi tapahtumia. GBK:n maalivahti Riku Lelo Lun Koka torjui rankkarin tilanteessa 0-0.

Riku teki useita hienoja torjuntoja. Nolla kuitenkin särkyi, kun Luiro osui 35 minuutilla.

Toisella jaksolla GBK oli aktiivisempi ja paransi peliään, mutta edelleen RFA oli se joka loi maalipaikkoja. Luiron 2-0 maali nähtiin 53 minuutilla.

GBK:lla oli vaikeuksia päästä tekopaikkoihin.

Maalivahti Riku Lelo Lun Koka sekä kapteeni Teemu Mäki olivat GBK:n parhaat.

Rovaniemi Football Academy

2 - 0

(1-0)
35'MaaliLuiro Jarkko
53'MaaliLuiro Jarkko