GBK Miehet, Miesten Kakkonen

KajHa - GBK   2 - 1

Liikuntapuisto TN

GBK utan belöning/ilman palkintoa

GBK dominerade och dominerade, men det var hemmalaget KajHa som vann med 2-1 efter 2-0 i paus. KajHa tog vara på sina båda målchanser.

GBK inledde piggt, fick två bollar in i mål, men båda dömdes bort på grund av offside. KajHa fick sin första chans i 18:e minuten och då gjorde Ferreira mål. Chans nummer två kom fem minuter senare, 2-0 genom Joona Heiskanen.

GBK fick ett jätteläge i 33:e minuten, straffspark, men Zuca missade den. Ett löst skott vållade inga problem för mål-Romana.

Aaro Hedman nickade in 1-2 på frispark av Teemu Mäki i 48:e minuten. Bollen trivdes så gott som hela tiden på hemmalagets planhalva, men de riktigt vassa chanserna uteblev.

Riku Lelo Lun Koka i GBK-målet var arbetslös i andra halvlek. Bollen rörde han endast vid några bakåtpassningar.

Yves Samnda i KajHa borde fått rött kort då han med dobbarna före träffade Ville Luokkalas huvud. Luokkala fördes till sjukhus.

Det var tre Mäki samtidigt på plan i slutminuterna. Av brödratrion spelade GBK:s Teemu och Topi i 90 minuter, hemmalagets Tatu kom in i 82:a minuten.

Niklas Käcko:

-De hade två chanser och gjorde två mål.

-Vi missade en straff, då när vi som mest hade behövt ett mål.

-Vi jobbade och kämpade. Det var inget fel på inställningen.

-Mycket jobb utan belöning. Känns väldigt orättvist.

GBK: Riku Lelo Lun Koka, Markus Enlund, Teemu Mäki, Topi Mäki, Ville Luokkala (82 Lasse Känsälä), Juuso Jäntti (80 Tyson Okundzi), Toro, Aaro Hedman, Joel Häggblom (46 Petteri Jokihaara), Joni Lämsä, Zuca.

Varnades/Varoitettiin: Enlund.

GBK:n työ jäi ilman palkintoa

GBK hallitsi ja hallitsi, mutta kotijoukkue KajHa käytti molemmat maalipaikkansa ja voitti 2-1 (2-0).

GBK aloitti pirteästi, sai pallon kahdesti maaliinkin, mutta molemmat hylättiin paitsiona.

KajHa sai ensimmäisen tilanteensa 18 minuutilla ja Ferreira teki maalin. Viisi minuuttia myöhemmin, 2-0 kulmapotkusta ja maalintekijänä Joona Heiskanen.

GBK sai loistopaikan 33 minuutilla, rankkarin, mutta Zucan löysä veto oli veskari Romanalle helppo nakki.

Heti tauon jälkeen, 48 minuutilla, Aaro Hedman puski kavennuksen Teemu Mäen vapaapotkusta. Sitten mentiinkin koko ajan kotijoukkueen kenttäpuoliskolla. GBK hallitsi, KajHa puolusti.

GBK:n maalivahti Riku Lelo Lun Koka koski palloon toisella jaksolla vain muutaman kerran ja nekin olivat omien syöttöjä.

Hallinnasta huolimatta GBK ei kunnon tekopaikkoihin päässyt.

Ottelun 82 minuutilla selvisi kotijoukkueen Yves Samnda kuin ihmeen kaupalla ilman ulosajoa. Samnda tuli napit edellä suoraan Ville Luokkalan päähän. Luokkala vietiin sairaalaan.

Kentällä nähtiin kolme Mäen veljestä, kun KajHa:n Tatu Mäki tuli kentälle 82 minuutilla. GBK:n Teemu ja Topi Mäki pelasivat täydet 90 minuuttia.

Niklas Käcko, GBK:

-Vastustajalla oli kaksi paikkaa ja teki kaksi maalia.

-Me epäonnistuttiin rankkarista, juuri kun sitä maalia olisi tarvittu.

-Töitä tehtiin ja kovasti, mutta palkinto jäi saamatta.

-Tulos tuntuu epäoikeudenmukaiselta.

KajHa

2 - 1

(2-0)
18'MaaliDe Sousa Ferreira Carlos Filipe
23'MaaliHeiskanen Joona