GBK Miehet, Miesten Kakkonen

Hercules - GBK   2 - 0

Castren TN

Hercules - GBK 2-1

Det blev 0-2 förlust för GBK som gästade Uleåborgslaget Hercules. Lördagens match vanns av Hercules med 2-0. Ställningen i paus var 1-0.

GBK hade en bra period i mitten av halvleken. Bland andra Petteri Jokihaara och Zuca hade var sin bra målchans. I stället för 1-0 till GBK blev det 1-0 till Hercules. Målet kom tio minuter före paus och gjordes av Simon Thurling.

Närmast 1-1 var det på en frispark. Ett bra skott av Zuca, men Patronen i hemmamålet gjorde en fin räddning.

Hercules inledde bra efter paus, men GBK bättrade på småningom. Cirka 75 minuter hade spelats när GBK gick ner till 3-backslinje. Hercules avgjorde på en kontring i 85:e minuten. Målet gjordes av Christian Bohui.

Toro fick jobba och slita hårt på mittfältet och gjorde det bra. Teemu Mäki gjorde bra ifrån sig i försvaret.

Niklas Käcko, GBK:

-Väldigt harmt att vi inte gjorde mål under de första 20 minuterna. Vi hade chanser. Vi gick också miste om en straffspark, tyvärr.

-Kändes väldigt orättvist när de gjorde 1-0.

-Sett till spelmässiga och antalet chanser var vi värda minst en poäng.

Markus Enlund är avstängd när GBK gästas FC Vaajakoski på onsdag.

GBK:lle vierastappio

GBK koki 0-2 tappion kun joukkue vieraili Oulussa, jossa vastassa oli Hercules.

Avausjaksolla, noin sen puolivälissä, GBK:lla oli hyvä jakso. Muun muassa Zuca ja Petteri Jokihaara saivat hyvän maalintekopaikan. GBK ei maalia tehnyt. Hercules sen sijaan iski 10 minuuttia ennen taukoa, maalintekijänä Simon Thurling.

Tasoitus oli lähellä, kun Zuca laukoi vapaapotkun, jonka maalivahti Patronen hienosti torjui.

Hercules tuli tauolta vahvasti. Pikkuhiljaa GBK paransi peliään. Vartti oli jäljellä, kun GBK siirtyi kolmen alakertaan. Ratkaisu nähtiin 85 minuutilla. Herculeksen vastaisku päättyi Christian Bohuin 2-0 maaliin.

GBK:n alakerrassa Teemu Mäki pelasi erittäin hyvän ottelun. Toro taisteli keskikentällä.

-Ensimmäisen 20 minuutin aikana meillä oli paikkoja. Harmi kun maali jäi tekemättä. Meiltä vietiin myös yksi selvä rankkari.

-0-1 takaiskumaali tuntui epäreilulta.

-Maalipaikkojen määrään ja myös pelillisesti olisimme ansainneet vähintään pisteen.

Markus Enlundin varoitustili täyttyi ja hän huilaa keskiviikon vieraspelin FC Vaajakoskea vastaan.

GBK: Riku Lelo Lun Koka, Markus Enlund, Teemu Mäki, Topi Mäki (85 Lasse Känsälä), Ville Luokkala, Elis Åström (87 Zhan Bulatkulov), Toro, Joni Lämsä (85 Joel Häggblom), Petteri Jokihaara, Aaro Hedman, Zuca (87 Tyson Okundzi).

Varningar/Varoitukset: Riku Lelo Lun Koka, Teemu Mäki, Markus Enlund.

Statistik
Hercules

2 - 0

(1-0)
35'MaaliThurling Simon
85'MaaliBohui Christian