Ennaltaehkäisevää työtä päihteitä vastaan
Publicerad: 02.04.2018 00:00

Ennaltaehkäisevää työtä päihteitä vastaan

GBK on seura, jossa sekä pelaajilla että johtohenkilöillä on oikeus viihtyisään ja turvalliseen työympäristöön.Ennakolta ehkäisevällä ja terveysmyönteisellä työllä seura pyrkii luomaan hyvät elinehdot sekä pelaajille että muille toimijoille. On tärkeää että seura ottaa vastuuta jotta väärinkäyttö huomataan aikaisessa vaiheessa ja että seurassa ryhdytään toimenpiteisiin mahdollisen väärinkäytön johdosta. Samaa pätee myös muuhun ”riskikäyttäytymiseen” pelaajilla ja muilla toimijoilla. Urheiluseuroissa, kuten GBK:ssa, monet nuoret tulevat ikään jossa kokeilevat ja kehittävät omaa identiteettiään. Näin ollen on suuria mahdollisuuksia vaikuttaa nuorten tuleviin tapoihin. GBK haluaa alkoholi/huume-ehkäisevällä työllään muotoilla kannustavan ja opastavan panostuksen, joka seurassa generoi antoisan ja aktiivisen alkoholi/huume-ehkäisevän työn.

Tausta

GBK on Pohjanmaan johtavia urheiluseuroja, jolla on kansainvälisesti hyvä maine. Seuralla on yli 1500 jäsentä ja näistä lähes 1000 ovat aktiivisia jäseniä.

Tarkoitus

GBK on seura johon liitetään selkeä kannanotto alkoholia ja huumeita vastaan. GBK informoi aktiivisesti jäsenilleen seuran suhtautumisesta tähän tärkeään asiaan. Tarkoitus on näin ollen luoda selkeät suuntaviivat niistä menettelyohjeista, jotka ovat voimassa johtohenkilöille, harrastajille ja vanhemmille GBK:n toiminnan puitteissa. GBK on pitkään työskennellyt GBK Politiikan kanssa, joka on kuvaus GBK:n perustavaa laatua olevista arvostuksista ja jonka tärkeä osa nämä alkoholi- ja huumesäännöt ovat.

Nyt järjestämme toimijoille luentotilaisuuden Wanha Kalahallissa (Kauppatorilla) torstaina 19.4. klo 18.00

ILLAN TEEMA: ”Mitä, Miksi, Miten, Kuka, Mihin”

Hans-Erik Sund avaa tilaisuuden

MITÄ:
Jonas Nyberg esittää GBK Policy:in

MIKSI:
J.Puurula kertoo päihdeongelmista alueellamme

MITEN/KUKA:
Markus Wegelius kertoo miten toimia ja mihin ottaa yhteyttä

MIHIN:
Esa Yli-Hallila kertoo alueellamme toimivat yksiköt

KESKUSTELU

Klubbens senaste

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325