GBK P-09/-10 Terwaturnauksen voittoon!
Publicerad: 11.08.2021 08:04

GBK P-09/-10 osallistui yhdellä joukkueella Oulussa pelattuun Terwaturnaukseen. Kisaan lähdettiin jännittynein mielin, mutta mitallista haaveillen ja voittoa tavoitellen. Lauantaina oli ensimmäisenä vastassa FC Raahe, kilpailu käytiin enimmäkseen punavalkoisen hyökkäyspäässä, mutta onnistui Raahen pojatkin maalinteossa ja kilpailu päättyi GBKn 5-1 voittoon. Päivän toinen vastus oli Ajax sininen ja tässä pelissä jatkui jo edellisessä tutuksi tullut tahti, punavalkoiset pojat vyöryivät maalintekoon ja varsinkin ottelun viimeiset minuutit pomputeltiin palloa vuoron perään kohti sinisten maalivahtia, ottelu päättyi luvuin 6-0.

Uuteen pelipäivään lähdettiin jännittynein mielin, lohkovoitto oli jo lähellä. Vastassa oli jo Kokkola Cupista tuttu vastus Tervarit punainen. Pojat näyttivät heti alusta asti olevansa iskussa ja Tervarit kaatui maalein 6-1. Nyt onkin kovat piipussa, toinen käsi on jo miltei mitallissa kiinni, kunhan seuraava peli voitetaan saavat pojat varmasti kaulaansa mitallin, ehkä kultaisen, vähintään hopeisen. Semifinaalissa vastaan asettuu PonPa, ennalta tuntematon joukko poikia, mitallin kiilto silmissä heilläkin. Viimeistään tässä pelissä tuli selväksi tämän joukkion vahvuus; yhteispeli ja joukkue täynnä taitoa, upeita maalintekijöitä, mieletöntä taituruutta keskikentällä ja puolustus, kuin valtava punavalkoinen seinä jonka ansiosta maalivahdit ovat tässä turnauksessa jääneet miltei työttömiksi. Silloin kun pallo sattui eksymään kohti GBKn maalia hoitivat maalivahtimme tilanteet tyynen rauhallisesti ja venyivät upeisiin torjuntoihin. PonPa joutui nöyrtymään punavalkoiselle joukkiolle ja taululle piirtyi murskaava tulos 8-0. Finaalivastustajan tiedettiin olevan kova, he eivät olleet päästäneet maaliakaan koko turnauksen aikana ja olivat tehtailleet peleissänsä hirmuisen määrän maaleja. Ylämyllyn Yllätys, jo nimikin kertoo että tämä joukkue voi yllättää ja edessä tulee olemaan tiukka peli. Pelaamaan lähdettiin rauhallisesti, puolustus oli loistavaa ja peli hallittua. Aiemmista peleistä tuttua maali-ilottelua ei ollut näkyvissä ja Ylämyllyn Yllätys pisti kampoihin tosissaan. Sitten tuli maali, ennen puoliaikaa vielä toinenkin ja erätauolle lähdettiin GBKn johtaessa peliä 2-0. Toisen puoliajan pelaaminen oli varmaa ja tasaista suorittamista. Hienoja syöttöjä ja komeita torjuntoja puolin ja toisin. GBK teki vielä yhden maalin vastustajan verkkoon ja huolehti että oma maali pysyy puhtaana. Peli päättyi GBKn 3-0 voittoon. Upeaa, nämä pojat voitti kultaa!

Äärettömän hienoa seurata poikien matkaa kohti kultaa ja sitä riemua kun pokaali nousi kohti Oulun taivasta! Onnea pojat, olette ansainneet voittonne!!