Kiitos - Tack !
Gamlakarleby BollklubbPublicerad: 15.12.2022 20:42

Kiitos - Tack !

Seuramme junioripäällikkö ja tyttöjen valmennuspäällikkö Kimmo Mattila on siirtymässä uusien haasteiden pariin. Kimmo on tehnyt viime vuodet ansiokasta työtä seuran juniorityön ja tyttöjen valmennustyön kehittämiseksi. Tämä työ on näkynyt seuran sisällä ja myös seuran ulkopuolella. Kimmo jättää ison aukon seuraamme. Seurassa on käynnistetty selvittely jatkoista ja tiedotamme niistä toivottavasti mahdollisimman pian. Tavoitteena on edelleen jatkaa junioripuolen hyvää kehitystä.

Loppuun vielä Kimmon kiitokset seuratoimijoille:

”Seurahan on ihmiset ja perinteet ja tavat. Tässä seurassa on hienot perinteet ja tavat. Mutta hienointa on mahtavat ihmiset. Niin toimijat, kuin vanhemmat, mutta ennen kaikkea upeat pelaajat. Minulla on suuri sydän ja siihen mahtuu positiivisia muistoja teistä kaikista. Toivon, että morjestetaan, kun tavataan kenttien laidoilla. Jalkapalloa en kuitenkaan jätä.

Suurella sydämellä,
Kimmo Mattila”

Kiitämme Kimmoa eriomaisesta työstä mitä olet seuramme eteen tehnyt ja toivotamme onnea tulevaan!

Yhteistyöstä kiittäen,

GBK


Föreningens junior- och flicktränarchef Kimmo Mattila går vidare mot nya utmaningar. Kimmo har de senaste åren gjort ett förtjänstfullt arbete med att utveckla klubbens junior- och flicktränararbete. Detta arbete har setts inom klubben och även utanför klubben. Kimmo lämnar ett stort tomrum i vår förening. Klubben har startat en utredning om fortsättningen och vi kommer förhoppningsvis att informera om dem så snart som möjligt. Målet är att fortsätta den goda utvecklingen av juniorsidan.

Vi tackar Kimmo för det utmärkta arbete du har gjort för vår klubb och önskar dig lycka till i framtiden!

Tack för samarbetet,
GBK

Slutligen, Kimmos tack till klubbens medlemmar:

"Klubben är människor, traditioner och seder. Denna klubb har stora traditioner och seder. Men det bästa är de fantastiska människorna. Både funktionärer och föräldrarna, men framför allt de underbara spelarna. Jag har ett stort hjärta och det kan innehålla positiva minnen från er alla. Jag hoppas att vi kommer att hälsa när vi möts på sidan av planen. Jag kommer dock inte lämna fotbollen.

Med stort hjärta

Kimmo Mattila