Voitokas kausi takana
Publicerad: 08.10.2022 11.56

Voitokas kausi takana

Meidän joukkue vietti viikonloppuna päättäjäisiään Nynäsissä pelaten ottelun vanhempiaan vastaan. Ottelut sujuivat hyvin ja päättyivät odotetusti vanhempien karvaaseen tappioon, joillain kentillä saatettiin antaa toki vanhemmille hiukan tasoitusta, mutta tämäkin tehtiin vakaasti harkiten ja suunnitellusti, täytyyhän vanhemmillakin olla jotain jolla ylpeillä työpaikan kahvipöydässä ja muistella kiikkustuolissa. Kuluvan kauden perusteella poikien voitto ei voinut tulla vanhemmille täytenä yllätyksenä sillä poikien kausi on ollut pelien täyteinen ja kokemusta on karttunut. Pelejä joukkueen kalenteriin on kertynyt kauden aikana reilu 130 kappaletta. Joukkue on tämän kauden aikana mitannut taitojaan useassa turnauksessa ja käynyt myös Piteåssa kokeilemassa pelaamista ulkomaan kentillä. Piteån reissu on jäänyt poikien mieleen, olihan se joukkueen ensimmäinen yön ylitse kestävä turnaus jossa majoituttiin joukkueen kesken koululla. Reissu sujui kaikinpuolin hienosti, mitä muuta voi odottaakaan kun pojista oli huolta pitämässä jojo Tarun johdolla iso joukko valmentajia ja vanhempia. Valmentajatkin selvisivät reissusta mainiosti, vaikka kotiin jäänyt joukkueenjohtaja jäikin ilman tuliaisia. Osittain tuliaisten puutteen vuoksi otamme seuraavalla kaudella revanssin ja joukkueemme suuntaa ensi kesänä uudestaan Piteåån. Heinäkuussa oli vuorossa kesän kohokohta, Kokkola Cup. Kokkola cupiin osallistuttiin neljällä joukkueella. Selvästi puskaradio oli pörissyt ympäri Suomen ja joukkueemme näytti vetovoimansa, sillä innokkaita apuvoimia saimme seuraavista joukkueista; VG-62, Jaro, FC Reipas sekä Hifk. Hienoa että meidän porukka näyttää ulospäinkin siltä että tässä porukassa pelaaminen on kivaa, sillä vaikka voittaminen hienoa onkin niin tärkeää on että me pidetään yhdessä hauskaa! Piirisarjaan joukkue osallistui neljän joukkueen voimin ja täälläkin pojat näyttivät taitonsa kun useampi joukkue nousi sarjatasolta toiselle ja yksi neljästä joukkueesta ylsi koko ykkösdivarin voittoon. Se että kausi päättyi voittoisasti ei ollut sekään suuri yllätys sillä punavalkoinen poikaporukka aloitti koko kauden ottamalla voiton Kalajoen Talviliigasta. Kuluneeseen kauteen on mahtunut toki muutakin kuin jalkapallo; yhteisiä grillihetkiä, mäenlaskua sekä rantabileet.

Kun taakse jäänyttä kautta katselee ei tästä porukasta voi olla kuin mielettömän ylpeä! Joukkueeseen on liittynyt kauden aikana useampi uusi poika ja yhteishenki on lujittunut entisestään. Valmentajat ovat hoitaneet hommansa täysin moitteettomasti ja liki ylittäneet itsensä kun poikien saavutuksia katselee. Vanhemmat ovat osallistuneet poikien harrastukseen ja talkoilleet hymyssä suin.

Iso kiitos pojille ja vanhemmille tästä kaudesta, nyt kerätään voimia pari viikkoa ja sitten taas jatketaan uudella innolla!
Klubbens senaste
07.07.2023 20:10Kesän talkoovuorot
12.04.2023 12:10Joukkuejaot Piirisarjaan
08.10.2022 11:56Voitokas kausi takana
23.09.2021 13:36Joukkueen säännöt
22.04.2021 10:30Dream Team
20.11.2019 00:00Pojat 2010
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325