Uudet pelaajat tervetulleita! Nya spelare välkomna!
GBK F-14Publicerad: 12.02.2024 09.00

Uudet pelaajat tervetulleita! Nya spelare välkomna!


Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloharrastusta T-14 joukkuemme kanssa! Meillä on noin 30 iloisen tytön joukkue ja otamme uudet lapset lämmöllä vastaan.

Harjoittelemme pienryhmissä jotta jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi. Voit harjoitella kuukauden veloituksetta ilman sitoumuksia.

Milloin voi aloittaa jalkapallon harrastuksen? T14 joukkueen toimintaan voi liittyä mukaan milloin vain. Meille tulee tyttöjä mukaan ympäri vuoden. Riittää kun lapsella on kiinnostusta lajin sekä vanhempien/huoltajien tuki aloittaa harrastus. Eli rohkeasti vaan mukaan.

Mitä varusteita tarvitsee lajin aloitamiseksi? Ensimmäisille kerroille riittää kun on lenkkarit, mukavat vaatteet ja juomapullo. Näillä pääsee jo kokeilemaan lajin taikaa.

Mitä jalkapallon harrastaminen maksaa? T14 joukkueessa harrastaminen kaudella 2023-2024 maksaa noin 75 euroa/pelaaja/kvartaali (koko kausi noin 300€)

Kausimaksu pitää sisällään kaikki seuran ja joukkueen harrastamisesta syntyvät kulut. Mm. vakiovuorot, seuramaksu, turnaukset, harjoitusvälineet sekä tyttöjen muut tapahtumat. Tähän lisätään myös pelaajakohtaiset kulut kuten mahdolliset ruokailut ja yöpymiset. Nämä kuitenkin käydään aina kauden alussa läpi jotta vanhemmille ei tule yllättäviä kuluja kauden aikana. Uutena tuleminen joukkueeseen vaatii myös joukkueen varusteiden hankinta. Mutta pyrimme auttamaan käytettyjen varusteiden hankinnassa.

Taloudellista tukea lapsen jalkapallo harrastukselle on myös saatavilla GBK:n Youth Fund rahastosta. Jonka tarkoitus on varmistaa ettei muutokset perheen taloudellisessa tilanteessa ole este lapsen mahdollisuuksiin harrastaa.

Mikäli innostusta löytyy ja haluaisitte lisätietoja toiminnastamme niin olettehan rohkeasti yhteydessä joukkueenjohtajaan.

Ota yhteyttä:

Joukkueenjohtaja Markus Myllymäki 0404807317 tai markus.myllymaki(at)gbk.fi




Välkommen att prova på fotboll med vårt T14-lag! Vi har för tillfället över 30 ivriga tjejer och välkomnar gärna fler.

Vi tränar i smågrupper så att alla barn blir sedda och hörda. För att börja behövs bara bekväma kläder, länkskor och dricksflaska. Du kan träna en månad kostnadsfritt utan några förbindelser.

Under vintersäsongen tränar vi på lördagar, måndagar och tisdagar, på sommarsäsongen tränar vi på vardagskvällar, kontakta lagledaren om du vill veta mera. Vi talar både finska och svenska. Välkommen!

Ta kontakt:

Lagledare; Markus Myllymäki 0404807317 eller markus.myllymaki@gbk.fi



          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325