Kesän kohokohdat!
Publicerad: 23.08.2023 10.00

Kesän kohokohdat!

Kesä on ollut täynnä tapahtumia. Olemme koko joukkueen voimin pelanneet sekä pitäneet hauskaa. Yritimme kiteyttää kaikki kohokohdat yhteen. :)

Aamutreenit:

Järjestimme kesän aikana aamutreenejä. Harjoitukset olivat täysin vapaaehtoisia ja sisälsivät yleensä pelkkää pelaamista tai potkimista yhdessä. Sään salliessa harjoitukset sisälsivät myös teknisempää harjoittelua. Suurin osa ajasta tosin vietettiin sprinklerin luona sillä alkukesän aamut olivat usein erittäin kuumia.


Kutsuturnaus 2014 syntyneille

Joukkueemme järjesti kutsuturnauksen jonka pääsponsorina toimi Yara. Turnauksessa pelasi 16 joukkuetta ja yli 160 pelaajaa. Tapahtuma oli menestys, pelaajat olivat iloisia ja hikisiä, mikä on ainut tärkeä mittari menestyksekkäälle tapahtumalle.


JussinCup:

GBK:n pojat järjestivät jokavuotisen JussinCupin, johon osallistuimme kolmen joukkueen voimin. Pitkän kuuman jakson jälkeen kolea sää vähän yllätti. Pallon perässä juokseminen kuitenkin lämmitti.


Kutsuturnaus 2013 sekä 2014 vuotiaille tytöille:

Joukkueemme järjesti myös toisen pienemmän turnauksen -13 - 14 syntyneille tytöille. Pelimuotona toimi 5v5. Tapahtumaan osallistui 11 joukkuetta lähiseudulta. Pelit olivat erittäin tasokkaat. Toivon mukaan pääsemme järjestämään vastaavan tapahtuman vielä uudelleen lähiaikoina.


Tyttöjen iltoja:

Kesän ensimmäisen tyttöjen illan vietimme meripuistossa. Siellä oli ohjelmassa Kesäkisat, missä kisailimme eri kesäisissä lajeissa. Ohjelmassa oli myös makkaran paistoa ja yhdessä oloa. Tytöt saivat viettää aikaa yhdessä.


Kokkola Cup

Kesän todellinen huippu on tottakai Kokkola Cup. Pitkä viikonloppu täynnä yhdessäoloa sekä pelejä. Torstaina pelit lähtivät käyntiin ja päivä päättyi avajaisiin. Turnauksen alku päästiin nauttimaan hyvästä säästä, sitten loppu oli hiukan kosteampaa. Mutta tämähän ei haitannut pelaajia eikä toimihenkilöitä. Hymyä ja naurua riitti koko turnauksen ajaksi. Saimme myös mitalit jaettua tällä kertaa kaatosateessa, mutta olihan sekin kokemus jonka muistamme pitkään. Jäämme nyt odottelemaan taas ensi vuoden Cuppia! :)


Seurayhteistyö:

Aloitimme tiiviin yhteistyön 2013 syntyneiden tyttöjen kanssa. Tämän ansiosta olemme voineet tarjota enemmän harjoituksia niille ketkä ovat olleet halukkaita. Sekä meidän pelaajat ovat voineet olla tukemassa myös peleissä kun sille ollut tarvetta. Olemme jo suunnittelemassa miten vielä enemmän tiivistää yhteistyötä jotta se palvelee kumpaakin ikäluokkaa.



VPS kutsuturnaus:

Olemme myös tehneet yhteistyötä VPS juniorijoukkueen kanssa. Olemme yhdessä voineet kutsua ja tulla kutsutuksi miniturnauksiin. Saimme vielä elokuun puolella päästä kokemaan erinnomaisesti järjestetyn turnauksen Vaasassa. Keli oli aurinkoinen niinkuin voi Suomen aurinkoisimmalta kaupungilta odottaakkin. Ja pääsimme pelamaan kolmen joukkueen voimin vaasalaisia sekä seinäjoelta tulleita vastustajia vastaan.



Ja paljon paljon muuta:

Kesä piti sisällään yllättävän paljon kaikkea. Lukuisia harjoituspelejä, piirisarjapelejä, miniturnauksia.. ja paljon iloa ja vähän pettymyksiä, mikä sitten muuttui takaisin iloksi. Jalkapallon lisäksi kokoonnuimme keskustelemaan mitä joukkueessa oleminen pitää sisällään. Ja loimme joukkueen säännöt pienryhmissä.

Lähdemme erittäin tyytyväisinä kohti syksyä ja uusia seikkailuita. Meillä on kasassa uskomattoman hyvä ryhmä toimihenkilöitä, vanhempia sekä pelaajia joiden kanssa on ilo touhuta jalkapallon parissa! :)


          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325