​Päättäjäiset ja yhteenvetoa kaudesta
Publicerad: 31.10.2022 21.18

​Päättäjäiset ja yhteenvetoa kaudesta

Joukkue vietti kauden päättäjäisiä yhteisten 10-vuotissynttäreiden merkeissä padelhallilla. Jokainen oli tuonut mukanaan synttäripaketin ja sai paketin myös mukaansa. Lisäksi tytöt valitsivat joukkueesta kivan pelikaverin, joka on mukava kaikille niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Äänestyksessä puolet joukkueen pelaajista sai ääniä – joukkue on siis täynnä mukavia pelikavereita! Kuluneen kauden kivaksi pelikaveriksi valittiin äänten perusteella Lina. Kiva pelikaveri palkittiin pokaalilla, jonka joukkue oli saanut seuran päättäjäisissä muutamaa vuotta aiemmin. Pokaali toimii jatkossa joukkueen sisäisenä kiertopalkintona.

Kokonaisuudessaan takana on tapahtumarikas vuosi. Ensimmäinen kausi 8v8 pelimuodossa oli tytöille opettavainen ja alkukesästä paikoin haastavakin. Johtavana ajatuksena on ollut ja tulee jatkossakin olemaan seuran valmennuslinjan mukaisesti se, että joukkue oppii pelaamaan pallonhallintaan perustuvaa jalkapalloa, jossa kaikki pelaajat osallistuvat koko porukalla niin hyökkäämiseen kuin puolustamiseen. Puolustaessa toiminnan tulee olla rohkeaa ja eteenpäin suuntautuvaa. Kauden aikana nähtiin hieno kehityskaari, jossa tyttöjen itseluottamuksen (ja paikoin maltin) kasvaessa uskalsimme peli peliltä pelata rohkeammin ns. omaa peliä sekä luottaa itseemme ja toisimme. Turnauksiin ja sarjapeleihin osallistuimme aina kahdella, vaihtelevin kokoonpanoin laadituilla joukkueella. Tämän ansiosta joukkueet pysyivät riittävän pienikokoisina mahdollistaen isot peliminuutit jokaiselle tytölle.

Joukkueeseemme liittyi kauden aikana viisi uutta pelaajaa ja kolme uutta toimihenkilöä. Joukkue on harjoitellut kauden aikana 83 kertaa. Olemme osallistuneet Kokkola Cupin lisäksi turnauksiin Vaasassa (4/22), Lohtajalla (5/22 ja 9/22) ja Jyväskylässä (9/12). Harjoitusotteluja kertyi kaudella yhteensä 9 kpl. Palloliiton sarjoissa osallistuimme alueemme T10- ja T11-sarjoihin, jotta pystyimme varmistamaan kahdelle joukkueelliselle pelaajia kunnolla peliaikaa. Sarja-, turnaus- ja harjoitusotteluja tarjottiinkin jokaiselle pelaajalle yhteensä 47–49 ottelun verran.

Myös kentän ulkopuolella on järjestetty monenlaisia yhteisiä tapahtumia: tammikuun talvirieha Laajalahdessa, leffailta ja nyyttikestit toukokuussa, kesäpiknik Kokkola Cupin yhteydessä sekä synttäreiden muodossa vietetyt kauden päättäjäiset.


          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325