Talvikauden kuulumisia
Publicerad: 24.02.2023 21.56

Talvikauden kuulumisia

Futiskenttien viheriöimistä odotellessa joukkue on ahkeran harjoittelun ohella suunnitellut tulevaa kesää, hankkinut uusia sponsoreita ja avannut Instagram-tilin gbk_t2012. Kiitokset kaikille toimintaamme tukeneille ja tervetuloa seuraamaan meitä sosiaaliseen mediaan!

Joukkueemme pelaajamäärä on jatkanut edelleen kasvuaan, kun pelaajavahvuuteen on liittynyt talvikauden aikana kaksi uutta tyttöä. Harjoitusten tempoa ja vaatimustasoa on talven aikana nostettu, mihin joukkue on reagoinut positiivisella innostuksella. Lisäksi olemme käynnistäneet yhteistyön Lohtajan Veikkojen kanssa. LoVen tyttöjä harjoittelee viikoittain kanssamme, ja heillä on mahdollisuus osallistua osaan niistä turnauksista, joihin LoVe ei itse joukkueena osallistu. Tällä tavalla lajista innostuneimmat lohtajalaistytöt saavat lisää kehittymismahdollisuuksia, ja me pystymme varmistamaan turnausmatkojen toteutumisen kahdella joukkueella, ja sitä kautta tarjoamaan mahdollisimman paljon peliaikaa jokaiselle pelaajalle.

GBK-LoVe -yhteistyötä pilotoitiin OGC-turnauksessa Oulussa 20.–22.1.2023, johon lähdimme kahdella tasavahvalla joukkueella. Turnauksen taso oli odotetun hyvä. Erityisesti sinnikkyydessä, loppuun asti pelaamisessa, koko joukkueen yhtenäisessä pelaamisessa ja pelirohkeudessa on vielä oppimista. Viikonlopun parasta antia kovien ottelujen ohella oli GBK:n joukkueiden eri ikäluokkien välinen yhteistyö omatoimisesti järjestetyssä koulumajoituksessa, jossa yöpyi yhteensä viisi joukkuetta taustajoukkoineen. Talkoovoimin laitetut aamu- ja iltapalat hoituivat sujuvasti 90 hengelle, ja yhdessä nautittu aamupuuro oli kuulemma maukkaampaa kuin kotona. Tunnelma koululla tyttöjen, toimihenkilöiden ja vanhempien kesken oli hieno. Lämmin kiitos vieraanvaraisuudesta Svenska Privatskolan i Uleåborg ja yhteistyöstä GBK T-10 ja T-13 sekä moninkertaiset yläfemmat muonituksen pääarkkitehdillemme Heidille!

OGC-turnauksen tulokset: https://ogc2023.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=ons_0005&sarja=T11

Lisää talvikauden harjoituspelejä haettiin KPV:n emännöimästä Helmicupista 19.2.2023, jossa oli vastassa FC Sport -joukkuetta lukuun ottamatta tuttuja paikallisvastustajia. Viiden ottelun päivään lähdettiin yhdellä joukkueella, jossa jokainen pelaaja osallistui lähtökohtaisesti joka toiseen peliin. Peliaikaa kertyi kaikille mukavasti, ja mukana viilettivät ansiokkaasti myös joukkueen uusimmat tulokkaat. Turnauksesta jäivät päällimmäisenä mieleen edelleen kehittynyt syöttöpeli, mukava yhdessäolo sekä sunnuntai-illan iloisiin tunnelmiin päättänyt, koko joukkueella pelattu voitokas pronssiottelu.

Helmicupin tulokset:https://kpv.fi/seura/2718/tytot-2012-2013-t12-13


          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325