Hyvien uutisten talvikausi
Publicerad: 04.06.2023 14.26

Hyvien uutisten talvikausi

Toukokuun viimeisen perjantain leffa- ja vanhempainillan yhdistelmä on muodostumassa joukkueelle perinteeksi. Centria-ammattikorkeakoulu tarjosi jälleen tilat onnistuneelle talvikauden päätöstapahtumalle.

Joukkueen ratkoessa Junan arvoitusta Lasse-Maijan Etsivätoimiston kanssa vanhemmille tarjoiltiin katsaus monella tavalla mukavasti sujuneeseen talvikauteen. Harjoitusten tempo on noussut, ja pelaajakohtainen harjoitteluaktiivisuus ja sitä myöten joukkueen osallistumisaktiivisuus on parantunut merkittävästi. Lisäksi joukkueen pelaajamäärä on jatkanut kasvuaan, ja joukkueen toimihenkilötiimi on saanut vahvistusta. Tiia Karvonen on saatu maalivahtivalmentajaksi, ja Johanna Valkama on lupautunut turnausvastaavan tehtäviin. Aiemmin huoltajan tehtävissä toiminut Henna Jylhä vastaa jatkossa talkoojärjestelyistä. Talven valopilkkuihin kuuluu myös tammikuussa käynnistetty yhteistyö Lohtajan Veikkojen kanssa sekä entisestään tiivistynyt yhteistyö GBK T-13-joukkueen kanssa. Seurarajat ja ikäluokat ylittävä yhteistyö varmistaa, että turnauksiin päästään osallistumaan sairastumisista ja poisjäänneistä huolimatta kahdella joukkueella, mikä taas takaa mahdollisimman paljon peliminuutteja jokaiselle pelaajalle. Hyvä pöhinä näkyy myös joukkueen kassassa, jota on saatu vahvistettua talkootyöllä ja sponsorituloin yli odotusten. Kiitokset kaikille toimintaamme tukeneille!

Joukkueemme on harjoitellut talvikaudella marras-huhtikuussa yhteensä 62 kertaa, ja osa pelaajista on osallistunut lisäksi seuran järjestämään taitokouluun. Otteluja per pelaaja on pelattu talvikaudella keskimäärin 18, ja turnauskokemuksia on kerätty Oulu-Kokkola-Helsinki-Vaasa-akselilla. Tapahtumien täyteinen futiskesä odottaa kulman takana!
          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325