GBK Miehet, KAKKONEN - TVÅAN

JJK Jyväskylä - GBK   1 - 1

Jyväskylä, Harjun stadion

JJK-GBK 1-1 (1-0)

GBK gästade JJK i Jyväskylä och vände 0-1 underläge till 1-1. En bra och rättvis poäng.

GBK gjorde en bra andra halvlek. Gästerna tog strax hand om kommandot, skapade några chanser och 1-1 började hänga i luften. Målet kom i 62:a minuten och det var Petteri Jokihaara som sköt bollen in bakom hemmamålvakten. JJK hade hållit nollan hemma i 422 minuter.

GBK hade mycket bollinnehav och många fina anfall, men de avgörande passningarna nådde inte fram. Med lite bättre skärpa kunde det ha blivit tre poäng för gästerna.

Å andra sidan, JJK var också farliga framåt. Eeli Liukkonen fick halvlekens bästa chans, men mål-Riku räddade fint.

Ville Luokkala, som skrivit kontrakt med GBK, debuterade.

Chris Corcoran, GBK:

- En tudelad match. Efter en bra inledning fick vi försvara oss i första halvlek.

- Vi gjorde vissa omändringar till andra halvlek.

- Pojkarna reste sig bra och vi gjorde en bra halvlek.

- Bra med en poäng, men det kunde också ha blivit tre.

GBK: Riku Lelo Lun Koka, Otto Nieminen (90 Chris Corcoran), Teemu Mäki, Aaro Hedman, Alec Biskop (v), Juho Alasuutari, Jani Mäenpää, Elis Åström, Lasse Känsälä (63 Ville Luokkala), Petteri Jokihaara (74 Elmeri Lahti), Joni Lämsä.

GBK nousi tasapeliin

GBK vieraili Jyväskylässä, jossa vastassa kova kotijoukkue JJK. Ottelu päättyi tasan 1-1, GBK:n oltua tauolla tappiolla.

Ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat tasaisia, mutta sen jälkeen kenttätapahtumia hallitsi JJK. Riku Lelo Lun Koka GBK:n maalissa teki pari hyvää torjuntaa, muun muassa komean jalkatorjunnan kun Eeli Liukkonen sai avopaikan.

JJK:n ansaittu johtomaali nähtiin 29 minuutilla ja sen teki Robin Saastamoinen.

Tauolta tuli pirteä GBK. Vierasjoukkue otti pelin haltuun ja piti palloa. Muutama tekopaikkakin oli ja ansaittu tasoitus nähtiin 62 minuutilla. Petteri Jokihaaran laukaus painui alanurkkaan. Maali oli kauden ensimmäinen JJK:n verkkoon joukkueen kotikentällä. Nolla oli pysynyt 422 minuuttia.

GBK jatkoi hyviä otteitaan ja paikkoja voittomaaliinkin oli. Toki myös JJK oli vaarallinen. Liukkosen tulisen vedon Lun Koka torjui.

GBK:n riveissä debytoi Ville Luokkala joka on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen.

- Kaksijakoinen ottelu. Hyvän alun jälkeen jouduimme puolustuskannalle.

- Toiselle jaksolle tehtiin muutama muutos.

- Joukkueelta hyvä toinen jakso.

- Hyvä piste, mutta mahdollisuudet kolmeenkin oli.

JJK Jyväskylä

1 - 1

(1-0)
29'MaaliSaastamoinen Robin
62'MaaliJokihaara Petteri