13
JUN
18.30
GBK Miehet, KAKKONEN - TVÅAN

GBK - VIFK  0 - 2

Kokkola, Keskuskenttä

GBK - Vasa IFK söndag/sunnuntaina 18.30

Två anrika klubbar, GBK och Vasa IFK, drabbar samman på centralidrottsplan i Karleby på söndag. Publik välkomnas, men OBS!! Användning av ansiktsmask är obligatorisk!

Båda lagen har haft en svår inledning på säsongen. VIFK har lyckats samla ihop tre poäng medan GBK:s poängkonto visar noll. GBK har gjort ett, IFK sex mål.

I Vasalaget spelar GBK-fostrade Ville Huuhka. I laget ingår också tre stycken med efternamnet Hiekkanen. De är släkt med varandra. Eddie och Hannes är bröder, Filip kusin. Nämnvärt att alla tre redan gjort mål i sommar, Filip två stycken, övriga var sitt mål.

GBK har hittills spelat endast en hemmamatch. Nu är det dags för hemmamatch nummer två. Lyckas det rödvita laget öppna seger- eller poängkontot?

Välkomna! Avspark klockan 18.30.

Vasa IFK GBK:n vieraaksi

Kaksi perinteikästä seuraa, GBK ja Vasa IFK iskevät sunnuntaina yhteen. Ottelu pelataan Kokkolan keskusurheilukentällä. Yleisö on tervetullutta, mutta tapahtumassa kasvomaskin käyttö on pakollinen.

Joukkueiden alkukausi on ollut vaikea. GBK:lla ei vielä ole pisteitä, IFK:lla niitä on kolme. Maaleja GBK on tehnyt yhden, IFK kuusi.

GBK-kasvatti Ville Huuhka pelaa vaasalaisjoukkueen riveissä. Joukkueessa on myös mielenkiintoinen kolmikko. Kolmen pelaajan sukunimi on Hiekkanen ja ovat sukua keskenään. Eddie ja Hannes ovat veljeksiä, Filip puolestaan serkku. Kaikki kolme ovat jo tänä keväänä onnistuneet maalinteossa, Filip kahdesti, muut kertaalleen.

GBK:lle ottelu on vasta kauden toinen kotikentällä. Onnistuuko GBK avaamaan voitto- tai pistetilin?

Ottelu alkaa kello 18.30. Tervetuloa!