GBK Miehet, Miesten Kakkonen

JJK Jyväskylä - GBK   1 - 1

Harjun stadion N

En poäng av serieledarna - Pinna sarjajohtajalta

GBK ledde länge borta mot serieledarna JJK, men hemmalaget kvitterade vid 90+3. Matchen i Jyväskylä slutade oavgjort 1-1.

GBK gick till ledning i 19:e minuten. Målet kom på hörna av Teemu Mäki och gjordes av Markus Enlund (bilden).

Målchanserna var lätträknade i första halvlek. GBK hade bra kontroll över händelserna.

Det var fortsatt bra GBK-spel efter paus, men efter cirka 60 minuter började JJK ta över, mera och mera.

-Det var överlevnadskamp under resten av matchtiden. Vi kämpade ändå bra och släppte inte JJK till målchanser, berättar GBK:s Miika Hohenthal.

GBK:s ledning höll länge, men sedan kom kvitteringen. Det var på ett inlägg som Peetu Räsänen nickade bollen in i bortre hörnet.

GBK var nära göra mål vid 90+5, men Felipe Zucas skott gick förbi målet.

-Känns bra ta poäng av serieledarna, men samtidigt är man liten besviken. Vi var så nära tre poäng.

-En bra insats av hela laget. Alla jobbade mycket bra.

GBK:

Riku Lelo Lun Koka, Markus Enlund (60 Juuso Jäntti), Teemu Mäki, Oskar Ylimäki, Lasse Känsälä, Toro (76 Petteri Jokihaara), Elis Åström, Ville Luokkala, Joni Lämsä, Felipe Zuca, Aaro Hedman.

Varnade/varoitettiin: Riku, Lasse, Ville.

GBK piinasi sarjajohtajaa

Voittokin oli lähellä. Todella lähellä, mutta lopulta sarjajohtaja nousi tasapeliin. JJK-GBK päättyi 1-1.

GBK johti tauolla. Vieraiden maali syntyi 19 minuutilla. Maalintekijänä Markus Enlund (kuvassa) Teemu Mäen kulmasta.

Avausjakso oli maalipaikkojen suhteen tapahtumaköyhä. JJK piti enemmän palloa, mutta lähinnä omalla kenttäpuoliskolla.

Toisen jakson ensimmäinen vartti oli tasainen, mutta viimeiset 30 minuuttia oli JJK:n hallintaa.

-Loppu oli selviytymistaistelua, GBK:n valmentaja Miika Hohenthal kertoo.

-Hyvin taisteltiin, eikä päästetty vastustajaa maalipaikoille.

Mutta JJK onnistui tasoittamaan ajassa 90+3. Peetu Räsänen puski keskityksen maaliin.

Ajassa 90+5 pääsi GBK vielä vastaiskuun, mutta Felipe Zucan laukaus sujahti vähän ohi maalin.

-Toki yksi piste sarjajohtajalta on hyvä, mutta harmittaa myös kun kolmekin oli lähellä.

-Koko joukkue taisteli hyvin.

JJK Jyväskylä

1 - 1

(0-1)
93'MaaliRäsänen Reetu