GBK Miehet, Harjoitusottelu

GBK - Esse IK

Keskuskenttä

GBK - Esse IK matchen och videosammandrag - ottelu ja videoyhteenveto

GBK spelade vårens sista träningsmatch och fick besök av Esse IK. Det blev hemmaseger med 2-0 (1-0). Serien inleds hemma mot Elo från Kuopio söndag 23 april.

GBK ställde upp med en smal trupp, endast 13 spelare. Petteri Jokihaara skadade sig redan i 13:e minuten och ersattes av Jeremi Rajala. Rajala blev utbytt i 61:a minuten, men återvände på plan fyra minuter senare då han ersatte skadade Kaapo Kotila.

GBK:s 1-0 kom på hörna i 39:e minuten. Rajalas hörna hamnade i fötterna på Aaro Hedman som sköt bollen i mål. Hedman gjorde bra ifrån också framför det egna målet då han räddade en boll på mållinjen.

GBK hade mera målchanser i matchen. Mål nummer två kom i 68:e minuten. Hedmans passning friställde Joni Lämsä som prickade in 2-0. Hemmalagets Paul Hansell hade ett stolpskott i andra halvlek.

GBK kukisti Esse IK:n

GBK pelasi kevätkauden viimeisen harjoitusottelun, jossa se kukisti vierailija Esse IK:n 2-0. Taukotilanne oli 1-0. GBK:s sarjakausi alkaa sunnuntaina 23 huhtikuuta ja silloin vieraaksi saapuu Kuopion Elo.

GBK lähti otteluun kapealla materiaalilla, vain 13 pelaajalla. Petteri Jokihaara loukkaantui jo 13 minuutilla ja tilalle tuli Jeremi Rajala. Rajala ehdittiin jo kerran vaihtaa pois, mutta palasi kentälle, kun Kaapo Kotila loukkaantui 65 minuutilla.

GBK siirtyi johtoon 6 minuuttia ennen taukoa. Maalintekijänä Aaro Hedman, Jeremi Rajalan kulmasta. Hedman teki hyvää työtä myös oman maalin edustalla, kun hän maaliviivalla pysäytti ähtäväläisten jo melkein varmalta näyttäneen maalin.

GBK loi ottelussa enemmän maalipaikkoja. Paul Hansellin laukaus osui tolppaan. 2-0 osuma nähtiin 68 minuutilla. Hedmanin syöttö vapautti Joni Lämsän maalintekoon, 2-0.