GBK Miehet, GBK - VIFK

GBK - VIFK

Kipparihalli

GBK - Vasa IFK 1-2 (0-1)

GBK spelade vårens första träningsmatch på lördagen och gästades av Vasa IFK. Matchen i Kipparihallen slutade i hemmaförlust, 1-2 efter 0-1 i paus.

Lubunga Etoka gjorde matchens första mål. GBK kvitterade i 55:e minuten, målskytt Bennet på hörna av Luigi Moraes. Etoka gjorde sitt andra mål en minut senare.

Moraes (Brasilien) och amerikanerna Bennet och Zinedine tränar med GBK och trion fick mycket speltid i lördagens match. GBK hade ett ungt lag på plan och använde sig av sammanlagt 15 spelare.

VIFK kukisti GBK:n

GBK pelasi lauantaina kevään ensimmäisen harjoitusottelun, jossa sen vieraaksi saapui Vasa IFK. Kipparihallissa pelattu ottelu päättyi vaasalaisten 2-1 (1-0) voittoon.

Lubunga Etoka teki avausjakson ainoan maalin. GBK tasoitti 55 minuutilla, maalintekijänä Bennet, Luigi Moraesin hyvästä kulmapotkusta. Vain minuutti edellisestä ja Etoka teki päivän toisen maalinsa.

Amerikkalaiskaksikko Bennet ja Zinedine sekä Moraes (Brasilia) ovat harjoitelleet GBK:n kanssa ja saivat lauantaina paljon peliaikaa. GBK pelasi nuorella joukkueella ja käytti yhteensä 15 pelaajaa.

GBK: Mykyta Savchenko, Alex Björkgren, Robert Masumi, Juuso Jäntti, Ville Huuhka (Ville Vitka), Roni Enlund, Bennet, Zinedine, Luigi Moraes (Paul Hansell), Kaapo Kotila (Otto Paananen), Johannes Sundqvist (Joel Häggblom).