GBK Miehet, Miesten kakkonen lohko C

Hercules - GBK   1 - 2

Oulu, Castren TN

Hercules - GBK 1-2 (0-0). Jasper 2

GBK trivs bra i Uleåborg. Ny seger i Uleåborg blev det på söndagen, 2-1 över Hercules. Matchens all tre mål kom i andra halvlek.

GBK hade ett övertag i första halvlek, men lyckades inte spräcka nollan. Det var fortsatt GBK-dominans efter paus, men Hercules lyckades göra mål på kontring i 54 minuten, målskytt Joonas Kurvinen.

GBK:s kvittering kom i 64:e minuten. Roope Masumi vann höjdduell på hörna, bollen landade i fötterna på Jasper Uwaegbulam som smällde in 1-1. Säsongens 18:e mål för Jasper. Mål nummer 19 kom åtta minuter senare. Jasper, som blev frispelad av Toro, sköt bollen in bakom hemmamålvakten.

GBK började bevaka sin ledning, gjorde flera byten och spelmässigt jämnade det ut sig.

Otto Paananen gjorde division 2-debut.

Niklas Käcko, GBK:

-En bra laginsats. Alla jobbade bra och det behövdes. Matchen var ju vår tredje inom mindre än en vecka.

-Nu får vi träna bra inför matchen mot Kraft.

GBK möter Kraft lördag 13 juli klockan 16.00.

GBK viihtyy Oulussa

GBK vieraili vajaan kolmen viikon aikana kolmannen kerran Oulussa. Ei kahta ilman kolmatta, tälläkin kerralla kotiin tuomisena oli täydet kolme pistettä. Hercules kaatui 2-1. Ottelun kaikki maalit tehtiin toisella jaksolla.

GBK hallitsi avausjaksoa, mutta maali jäi tekemättä. GBK hallitsi myös tauon jälkeen, mutta Hercules iski GBK:n kulman jälkeen vastaiskulla 1-0, maalintekijänä Joonas Kurvinen.

Maali syntyi 54 minuutilla. GBK tasoitti kymmenen minuuttia myöhemmin. Kulmapotkussa Roope Masumi oli korkeimmalla ja puski pallon alas. Sitä seurasi vähän hässäkkää, kunnes Jasper Uwaegbulam laukoi pallon maaliin, 1-1. Se oli Jasperin maali numero 18. Eikä siinä kaikki, Jasper teki myös maalin numero 19. 72 minuuttia oli pelattu, kun Toro vapautti Jasperin, eikä hän erehtynyt, vaan laukoi pallon verkkoon.

Sen jälkeen GBK teki useita vaihtoja ja varmisteli johtoaan.

Otto Paananen debytoi Kakkosessa.

-Koko joukkueelta hyvä esitys. Sitä tarvittiinkin, kun ottelu on meidän kolmas vajaassa viikossa.

-Nyt saadaan hyvä harjoitusviikko ennen Kraft-ottelua.

Kovassa vireessä oleva Kraft saapuu Kokkolaan lauantaina 13 heinäkuuta. Ottelu alkaa kello 16.00.

GBK: Mykyta Savchenko, Alex Björkgren, Roope Masumi, Ville Huuhka, Ville Luokkala, Tomas Maldonado, Luigi Moraes, Thiaguinho, Jasper Uwaegbulam, Johannes Sundqvist, Pietro Kytölaakso.

Byten/Vaihdot: 46 Toro (Kytölaakso), 76 Roni Enlund (Sundqvist), 77 Otto Paananen (Moraes), 88 Joel Häggblom (Uwaegbulam), 90 Tino Huttu (Thiaguinho).

Varnades/Varoitettiin: Huuhka, Maldonado.

Hercules

1 - 2

(0-0)
54'MaaliKurvinen Joonas
64'MaaliUwaegbulam Jasper
72'MaaliUwaegbulam Jasper