GBK Miehet, Miesten kakkonen lohko C

GBK - JPS  2 - 1

Kokkola, Keskuskenttä TN

GBK vände och vann - GBK nousi voittoon

GBK låg 0-1 under i paus, men vände och vann. Det blev 2-1 hemmaseger över JPS från Jyväskylä. Segern satt verkligen hårt åt.

JPS ledde i paus, inte helt orättvist. Målet kom i 27:e minuten och gjordes av Samuel Arponen. GBK hade svårt skapa målchanser. Närmast mål var det Luigi Moraes sökte bortre krysset, men bollen susade lite över målet.

GBK kom starkt efter paus och resultat fick man i tidigt skede. 1-1 kom i 55:e minuten och 2-1 cirka två minuter senare. Det var Thiaguinho som ordnade in 1-1 på en målvaktsretur efter skott av Moraes. Moraes assisterade till 2-1 målet. Från kortlinjen lyfte han ett inlägg till bortre stolpen där Jasper Uwaegbulam var påpassligt framme och nickade bollen i mål.

Publiken fick ännu bevittna fyra fina målchanser, två för båda lagen. Mykyta Savchenko i GBK-målet gjorde två kanonräddningar. I andra ändan hade Thiaguinho och Tomas Maldonado var sin chans att punktera matchen.

Det var ingen lätt seger som GBK tog. JPS är spelmässigt bland de bästa som gästat Karleby i sommar.

GBK spelar borta mot OPS på onsdag. Thiaguinho och Toro är avstängda från den matchen.

Se matchens pressinfo nedan

GBK nousi voittoon

Vierailija JPS johti tauolla, mutta GBK nousi 2-1 voittoon. Kovan iltapuhteen voiton eteen kotijoukkueen piti tehdä.

JPS johti tauolla, voi sanoa, että ansaitusti. Maali syntyi 27 minuutilla ja sen teki Samuel Arponen. GBK piti ajoittain palloa, jopa paljonkin, mutta ei päässyt maalipaikoille. Luigi Moraes haki takaylänurkkaa, mutta pallo suuntautui hieman yli maalin.

Tauon jälkeen GBK aloitti vahvasti ja tulostakin syntyi ja nopeasti. 1-1 tasoitus nähtiin 55 minuutilla ja 2-1 vajaa kaksi minuuttia myöhemmin. Moraes laukoi, veskari torjui ja Thiaguinho laukoi paluupallon verkkoon. 2-1 maalissa Moraes nosti takatolpalle ja Jasper Uwaegbulam puski pallon maaliin.

Lopussa nähtiin hyviä maalipaikkoja, molemmilla niitä oli kaksi. GBK:n maalissa Mykyta Savchenko teki kaksi huippupelastusta. Kotijoukkueesta Thiaguinholla ja Tomas Maldonadolla oli hyvät paikat ratkaista peli.

Kotivoitto tuli kaikkea muuta kuin helpolla. Erittäin hyvää jalkapalloa esittänyt JPS on yksi parhaista Kokkolassa käyneistä tänä kesänä.

Keskiviikkona GBK kohtaa vieraissa Oulun Palloseuran. Silloin pelikiellossa ovat Toro ja Thiaguinho.

Ottelun lehdistötilaisuuden video nähtävissä alla

GBK: Mykyta Savchenko, Tino Huttu, Ville Huuhka, Petteri Jokihaara, Ville Luokkala, Toro, Tomas Maldonado, Thiaguinho, Luigi Moraes, Kaapo Kotila, Jasper Uwaegbulam.

Byten/Vaihdot:

46 Alex Björkgren (Huttu), 69 Roni Enlund (Kotila), 76 Joel Häggblom (Uwaegbulam), 83 Pietro Kytölaakso (Moraes)

(0-1)
27'MaaliArponen Samuel
55'MaaliHenrique Thiago
57'MaaliUwaegbulam Jasper