GBK Miehet, Miesten kakkonen lohko C

OTP - GBK   2 - 4

Oulu, Castren TN

OTP-GBK 2-4 (0-2)

GBK tog säsongens nionde seger när laget gästade OTP i Uleåborg. GBK:s seger skrevs 4-2 efter 2-0 ledning i paus.

GBK hade ett klart övertag i första halvlek. Jasper Uwaegbulams snygga ”cykelspark” resulterade i 1-0. Hans 16:e mål i sommar. GBK:s andra mål kom på en kontring och gjordes av Pietro Kytölaakso.

GBK hade ett övertag också i andra halvlek, men OTP kom ikapp. Hemmalagets första mål kom på straff och 2-2 kom i 72:a minuten.

Hemmaglädjen blev kortvarig. Bara några minuter senare var det dags för GBK:s tredje mål, målskytt Tomas Maldonado, frispelad av Kaapo Kotila. GBK dominerade händelserna och 4-2 var närmare än 3-3. GBK:s fjärde gjordes av Thiaguinho vars skott gick in via en OTP-fot.

Niklas Käcko, GBK:

-Vi var det bättre laget i 90 minuter. Vi hade också våra svåra perioder, men kom starkt igen. Hela laget visade bra inställning och karaktär.

-Det finns inga lätta matcher i den här serien.

GBK:s nästa match spelas söndag 30 juni. Då gästas man av JPS.

Kauden yhdeksäs voitto

GBK vieraili Oulussa, jossa vastassa OTP. Täydet pisteet Kokkolaan 4-2 voitolla. Voitto oli GBK:n kauden yhdeksäs.

GBK hallitsi avausjaksoa ja Jasper Uwaegbulamin hienolla saksipotkumaalilla vieraat siirtyivät johtoon. Jasperille kauden 16 osuma. GBK:n 2-0 maali syntyi vastaiskun päätteeksi, maalintekijänä Pietro Kytölaakso.

GBK hallitsi pelillisesti myös toista jaksoa, mutta OTP nousi tasoihin. 1-2 syntyi rankkarista. 2-2 osuma nähtiin 72 minuutilla.

Kotijoukkueen ilo jäi lyhytaikaiseksi. Vain muutama minuutti edellisestä ja Tomas Maldonado vei GBK:n 3-2 johtoon. Kaapo Kotila vapautti Tomaksen maalintekoon. GBK:n 4-2 oli lähempänä kuin kotijoukkueen 3-3. GBK:n neljäs osuma nähtiin loppuhetkillä. Thiagoinhon laukaus meni OTP-pelaajan jalasta maaliin.

-Oltiin 90 minuuttia parempi joukkue. Oli meillä myös vaikeita hetkiä, mutta niistä noustiin hyvin. Koko joukkueelta hyvä esitys. Asenne oli hyvä.

-Helppoja pelejä ei tässä sarjassa ole.

GBK:n seuraava kotiottelu on sunnuntaina 30 kesäkuuta ja silloin vieraaksi saapuu JPS.

GBK: Mykyta Savchenko, Alex Björkgren, Ville Huuhka, Petteri Jokihaara, Ville Luokkala, Toro, Luigi Moraes, Tomas Maldonado, Thiagoinho, Jasper Uwaegbulam, Pietro Kytölaakso.