GBK Miehet, Miesten kakkonen lohko C

GBK - TP-47  2 - 1

Kokkola, Keskuskenttä TN

GBK - TP-47 Målfyrverkeri igen? Taasko maalijuhlat?

Blir det fortsatt målfyrverkeri när GBK och TP-47 drabbar samman i Karleby på lördag? 24 (!) mål. Det är sammanlagda saldot på GBK:s tre senaste seriematcher. Alltså åtta mål per match.

GBK-Elo 4-3, TP-47-GBK 3-7, GBK-SJK Akatemia II 2-5. ”Mål, mål, mål, mera mål….”, sjunger Markoolio.

GBK besegrade TP-47 i Torneå, räkna med revanschsugna gäster på lördag. I matchen i Torneå blev hemmalagets Aleksi Gullsten utvisad tre minuter före paus. Samma man toppar TP:s skytteliga. Han har gjort fem mål.

TP-47 har spelat nio matcher med saldot: 3-3-3.

GBK:s skytteliga toppas av Jasper Uwaegbulam på 15 mål.

GBK-TP-47 spelas på centralidrottsplan, lördag klockan 16.00. Välkomna!

GBK 100 år

GBK och TP-47 möttes första gången i Finlandsserien 1958, året då GBK steg till mästerskapsserien.

26.5.1958: GBK-TP-47 5-0 (3-0). Målen: Torsten Slotte 2, Robert Slotte (straff), Eino Pollari, självmål.

7.9.1958: TP-47-GBK 2-2 (1-2). Målen: Eino Pollari, Roy Grahn.

Jatkuvatko maalijuhlat?

Nähdäänkö taas maalijuhlat, kun GBK lauantaina saa vieraakseen torniolaisen TP-47:n? GBK:n edellisessä kolmessa pelissä on nähty yhteensä 24 (!) maalia. Eli, kahdeksan maalia per ottelu.

GBK-Elo 4-3, TP-47-GBK 3-7, GBK-SJK Akatemia II 2-5. Markoolio laulaa ”mål, mål, mål, mera mål….” Eli Maaleja!

Torniossa GBK siis kukisti kotijoukkueen 7-3, joten vastaan asettuu revanssimielinen joukkue. Aleksi Gullsten, joka viidellä maalillaan on joukkueen ykköspyssy, sai siinä ottelussa punaisen kortin. Torniolaisten yhdeksän pelatun ottelun saldo: 3-3-3.

GBK:n maalitilaston kärkenä häärii Jasper Uwaegbulam, 15 maalia.

Lauantain ottelu pelataan keskusurheilukentällä, alkaen kello 16.00. Tervetuloa!

GBK 100 vuotta

Ensimmäisen kerran GBK ja TP-47 kohtasivat Suomisarjassa kaudella 1958. Samalla kaudella GBK nousi mestaruussarjaan.

26.5.1958: GBK-TP-47 5-0 (3-0). Maalit: Torsten Slotte 2, Robert Slotte (rp), Eino Pollari, omamaali.

7.9.1958: TP-47-GBK 2-2 (1-2). Maalit: Eino Pollari, Roy Grahn.

GBK - TP-47 la 15.6.2024 | Otteluennakko

Otteluennakossa mukana GBK:n puolustaja Petteri Jokihaara, keskikenttäpelaaja Ville Luokkala sekä valmentaja Miika Hohenthal. Toimittajana Markus Enlund.

2 - 1

TP-47
(1-0)
3'MaaliKotila Santeri "Kaapo"
58'MaaliKotila Santeri "Kaapo"
79'MaaliMoilanen Ville