GBK Miehet, Miesten kakkonen lohko C

GBK - Kuopion Elo  4 - 3

Kokkola, Keskuskenttä TN

GBK-Elo 4-3 (4-0)

GBK ledde 4-0 i paus, men tappade greppet i andra halvlek och gästande Kuopion Elo gjorde tre mål. Närmare än det kom gästerna inte och GBK kunde ro hem segern med 4-3.

Hemmapubliken fick njuta av en mycket bra första halvlek av GBK. Jasper Uwaegbulam avslutade ett fint anfall i sjätte minuten, 1-0. Jasper nickade in 2-0 på hörna av Luigi Moraes tre minuter senare.

Utan målchanser var Elo inte. Gästerna anföll på bred front och hemmalaget fick jobba hårt. Jasper hade några chanser till 3-0 och målet kom i 35:e minuten. Hattrick för Jasper. Hemmalagets fjärde mål kom på straff några minuter före paus. Jasper fälldes och Moraes sköt in straffen.

GBK missade chanser strax efter paus. Sedan kom helsvarta elva minuter. Elo gjorde tre mål! Jarkko Korhonen gjorde två och Taneli Heiskanen ett mål. Ännu återstod cirka 20 minuter!

GBK hade några chanser punktera matchen, men å andra sidan, det kunde också ha blivit 4-4. Hemmamålvakten Mykyta Savchenko gjorde en hyperviktig räddning i 85:e minuten.

-Åj så lååååånga minuter, pustade några hemmafans ut på slutet. GBK höll undan och vann 4-3.

Se kommentarerna nedan (video):

GBK lähellä menettää selvän johtoaseman

GBK johti tauolla 4-0, mutta tauon jälkeen ote katosi ja vierailija Elo teki kolme maalia. Sen lähemmäksi kuopiolaiset eivät päässeet ja GBK kuittasi niukan 4-3 voiton.

Kotiyleisö sai nauttia GBK:n hienosta avausjaksosta. Hienon hyökkäyksen päätteeksi Jasper Uwaegbulam laukoi tilanteeksi 1-0 jo 6 minuutilla. Kolme minuuttia edellisestä ja Jasper puski 2-0 Luigi Moraeksen kulmasta.

GBK hallisti, mutta Elo ei ollut vaaraton. Joukkue hyökkäsi leveällä rintamalla ja GBK:n puolustus sai kovasti tehdä hommia. Toki GBK:lla paikkoja oli enemmän ja Jasper täydensi hattutemppunsa 35 minuutilla. 4-0 tuli juuri ennen taukoa. Jasper kaadettiin ja Moraes osui rankkarista.

GBK:lla oli pari hyvää paikkaa heti tauon jälkeen, mutta ne jäivät käyttämättä. Sitten tuli 11 minuutin mittainen sysimusta hetki. Elo iski kolme maalia ja peliaikaa vielä 20 minuuttia. Jarkko Korhonen teki kaksi ja Taneli Heiskanen yhden maalin.

GBK:lla oli muutama paikka naulata peli, mutta kaukana ei ollut kuopiolaisten tasoitus. Vierailla oli paikkansa ja kotijoukkueen veskari Mykyta Savchenko venyi yhteen huipputorjuntaan.

-Kyllä on piiiiitkiä minuutteja, muutama kotijoukkueen kannattaja totesi loppuhetkillä. GBK piti pintansa ja voitti 4-3.

Katso ottelun lehdistötilaisuus (alla):

GBK: Mykyta Savchenko, Alex Björkgren, Ville Huuhka, Petteri Jokihaara, Ville Luokkala, Toro, Luigi Moraes, Tomas Maldonado, Thiaguinho, Pietro Kytölaakso, Jasper Uwaegbulam.

Byten/Vaihdot:

60 Tino Huttu (Björkgren), 70 Kaapo Kotila (Kytölaakso).

Varningar/Varoitukset:

Moraes, Thiaguinho, Jokihaara

Foto/Teijo Pirttimäki

GBK - Kuopion Elo su 9.6.2024 | Lehdistötilaisuus

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa mukana Kuopion Elon kapteeni Kasper Kylen ja päävalmentaja Pekka Niskanen sekä GBK:n kapteeni Ville Huuhka ja valmentaja Miika Hohenthal. Toimittajana Peter Finell.