GBK Miehet, Miesten kakkonen lohko C

TP-47 - GBK   3 - 7

Tornio, Puuluoto TN

TP-47 - GBK 3-7. Jasper 4!

GBK reste sig starkt efter hemmaförlusten mot SJK-Akatemia II. Laget gjorde en lyckad resa till Torneå, besegrade TP-47 med 7-3 (3-2).

Det var ”öppna portarnas dag” med många målchanser. Hemmalaget inledde med 1-0 av Aleksi Gullsten i 20:e minuten. GBK vände snabbt till 2-1. Jasper Uwaegbulam gjorde 1-1 och Luigi Moraes 2-1. Miika Eskelinen kvitterade. Pietro Kytölaakso förde GBK till pausledning.

Hemmalagets Aleksi Gullsten blev varnad i 13:e och 42:a minuten = utvisning. GBK spelade med en man mera hela andra halvleken. Jasper gjorde 4-2 i 66:e minuten och Thiaguinho 5-2 två minuter senare.

TP-47 gav sig inte och Joonatan Alamäki reducerade till 3-5. Närmare än det kom hemmalaget inte. Jasper gjorde 6-3 och 7-3. Jasper fyramålsskytt!

Niklas Käcko:

-Hemmalaget var bättre fram till utvisningen. Trots en man mera fick vi jobba hårt för segern. Vi punkterade matchen först när orken tog slut för dem.

Kolme pistettä Torniosta

GBK palasi voittojen tielle, kun joukkue teki onnistuneen matkan Tornioon. GBK kukisti TP-47:n 7-3 (3-2).

Ottelussa vietettiin avoimien ovien päiviä, eli runsaasti maalipaikkoja. Maalinteon aloitti kotijoukkueen Aleksi Gullsten 20 minuutilla. GBK käänsi nopeasti tilanteeksi 2-1. Jasper Uwaegbulam tasoitti ja Luigi Moraes vei vieraat johtoon. Miika Eskelinen tasoitti, mutta Pietro Kytölaakso vei GBK:n taukojohtoon.

Kotijoukkueen Gullsten sai ensimmäisen varoituksen 13 ja toisen 42 minuutilla, eli seurauksena ulosajo. GBK pelasi miesylivoimalla koko toisen puoliajan. Jasper teki 4-2 66 ja vaihdosta tullut Thiaguinho 5-2 68 minuutilla.

TP-47 ei periksi antanut, mutta lähemmäksi kuin Joonatan Alamäen 3-5 kavennusta kotijoukkue ei päässyt. Lopussa Jasper teki 6-3 ja 7-3. Jasper teki ottelussa neljä maalia!

-Ulosajoon asti kotijoukkue oli parempi. Miesylivoimasta huolimatta saatiin kovasti töitä tehdä voiton eteen. Ratkaistiin peli lopullisesti, kun vastustaja väsyi.

GBK: Mykyta Savchenko, Alex Björkgren, Ville Huuhka, Petteri Jokihaara, Tino Huttu, Toro, Luigi Moraes, Tomas Maldonado, Kaapo Kotila, Jasper Uwaegbulam, Pietro Kytölaakso.

Byten/Vaihdot: 46 Thiaguinho (Huttu), 59 Ville Luokkala (Kotila), 72 Roope Masumi (Björkgren), Joel Häggblom (Kytölaakso).

Varnades/Varoitettiin: Toro, Masumi.

Lehdistötilaisuus pelin jälkeen:

TP-47

3 - 7

(2-3)
20'MaaliGullsten Aleksi
24'MaaliUwaegbulam Jasper
32'MaaliMoraes Luigi
35'MaaliEskelinen Miika
39'MaaliKytölaakso Pietro
66'MaaliUwaegbulam Jasper
68'MaaliHenrique Thiago
72'MaaliAlamäki Joonatan
85'MaaliUwaegbulam Jasper
91'MaaliUwaegbulam Jasper