Ensimmäiset pelaajasopimukset naisten edustukseen !!
11.12.2017 22:20 Nyheter / GBK Damer

Uudet sopimuspelaajat !!

Ensimmäiset pelaajasopimukset allekirjoitettiin maanantaina 11.12.2017.
Sivuille julkaistaan lyhyt esittely sopimuksen solmineista pelaajista

Uutena pelaajana GBK:n naisten edustusjoukkueeseen liittyy Sanna Ög (kaudella 2017 FC United). Sanna pelasi jo kaudella 2011 Naisten liigaa FC Unitedin riveissä. Viime kaudella Ykkösessä 21 ottelua saman seuran väreissä, joissa syntyi neljä maalia


Sanna Ög

Sannan mietteet siirrosta raitapaitaan: "Odotan että pystyn kasvamaan pelaajana ja kykenen ottamaan vastuullisen roolin myös GBK:ssa. Henkilökohtaiset tavoitteeni on tehdä parhaani omalta osaltani ja auttaa joukkuetta. Haluan myös kehittyä pelaajana ja tietenkin päästä hyvin joukkueen mukaan."

Päävalmentajan mietteet pelaajasta: "Sanna näytti jo ensimmäisissä harjoituksissa oman intohimonsa futikseen ja halun tulla joukkueeseen. Todella vahvaa tekemistä harjoitusten ensimmäisestä minuutista aina sinne viimeiseen minuuttiin saakka. Toivotan Sannan tervetulleeksi raitapaitaan ja juuri tämän tyyppisiä pelaajia mukaan halutaan. Aitoa halua kehittyä pelaajana, sekä antaa aina kaikkensa kun nappulat jalkaan solmitaan."

Fanny Huuhka

Naisten edustusjoukkueeseen siirtyy KPV:stä Fanny Huuhka. Fanny tunnetaan pelaajana joka jättää kentälle aina viimeisenkin hikipisaran. Periksiantamattomuus ja voitonhalu näkyy Fannyn otteissa, niin harjoituksissa kuin otteluissa. Fanny aloittaa ensimmäisen kautensa aikuisten joukkueessa, mutta on siihen fyysisesti ja pelillisesti täysin valmis.

Fannyn mietteet siirrosta GBK:hon: "Tavoite oli päästä pelaamaan naisten Ykköstä ja saada vakituinen pelipaikka. Odotan kovia harjoituksia ja että kehitys pelaajana jatkuu."

Päävalmentajan mietteet pelaajasta: "Fanny on tuttu pelaaja parin vuoden takaa B-tyttöjen SM-sarjasta. Jo silloin Fanny oli joukkueen ehdottomia avainpelaajia. On iso ilo saada jatkaa työskentelyä pelaajan kanssa pienen tauon jälkeen. Fannylla on kaikki edellytykset kehittyä todella pitkälle jalkapalloilijana. Fannylla on aito halu kehittyä pelaajana ja valmius työntekoon aina 100% asenteella."

Mea Kulla

Mea Kulla palaa parin vuoden jälkeen takaisin GBK:n riveihin. Kausi 2017 alkoi KPV:n b-tytöissä, mistä Mea siirtyi keväällä FC Unitediin naisten Ykköseen. Siirto osoittautui järkeväksi ja vastuuta tuli. Nyt olikin oikea aika palata "kotiin" ja lähteä nostamaan raitapaitoja uuteen nousuun. Mea on aina joukkueidensa ilopillereitä ja posiitivinen asenne loistaa kauaksi. Nälkä kehittyä pelaajana on myös kova ja Mea on valmis tekemään töitä sen eteen.

Mean mietteet siirrosta: "Haluan kehittyä pelaajana ja olen valmis taistelemaan paikasta kokoonpanossa. Tiedän että fysiikassani on puutteita, mutta tutussa ympäristössä saan niitä varmasti kehitettyä."

Päävalmentajan mietteet pelaajasta: "Mean kanssa tein töitä jo GBK:ssa muutama vuosi sitten talenttiakatemiassa. Sitten yhdessä siirryttin vihreisiin, missä hyvä kausi SM-sarjassa myös Mealle. Sen jälkeen tiet erosi hetkeksi, mutta jälleen tehdään töitä yhdessä. Mealla on valtava potentiaali ja kausi Unitedissa vei kehityksessä oikeaan suuntaan. Naisten kanssa pelaaminen eroaa paljon junnusarjoista. Mea on valmis isoon rooliin ensi kaudella."

LISÄÄ SOPIMUSUUTISIA TULOSSA LÄHI TULEVAISUUDESSA !!   
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  November   »
Kategorier