NoStars - GBK FA 1-3 (1-0)
Publicerad: 11.05.2022 12:37

GBK FA otti kauden toisen voiton, kukistamalla paikalliskilpailija NoStarsin 3-1. Tauolla NoStars johti.

Avausjaksolla GBK FA loi muutaman maukkaan tekopaikan, mutta kotijoukkueen maalissa Sebastian Tuukkanen teki hienoja torjuntoja. Muutaman kerran myös Notareiden puolustus plokkasi vetoja.

Kylmä suihku GBK:lle tuli juuri ennen taukoa, kun Ville Rimpilä iski kotijoukkueen johtoon. Rimpilä osui ensin ylärimaan, mutta jatkoi paluupallon maaliin.

Toinen puoliaika oli GBK:n hallintaa. Ansaittu tasoitus nähtiin 66 minuutilla. Jeremi Rajalan (kuvassa) laukaus meni komeasti ylänurkkaan. Syötön antoi Filip Holm lyhyen kulman jälkeen.

2-1 maali syntyi 82 minuutilla. Daniel Slotte teki alakerrassa loistavaa työtä, pelasi pitkän Alex Björkgrenille, jonka syöttö maalille tavoitti Mofdi Kagon joka laukoi pallon maaliin.

Loppusekunneilla Kago teki 3-1, Paul Hansellin hyvästä kulmapotkusta.

Oli Notareillakin paikkoja toisella jaksolla. Tilanteessa 1-1 laukoi Lenni Luokkala vain muutaman sentin ohi Lassi Viitalan vartioiman maalin. Ja GBK:n johtaessa 2-1 teki Viitala aivan huikean torjunnan, kun Juice Elo laukoi tulisesti.

Säsongens andra seger

GBK FA vann derbyt mot NoStars, 3-1 och tog säsongens andra seger. NoStars ledde i paus.

GBK FA skapade några läckra chanser i första halvlek, men hemmamålvakten Sebastian Tuukkanen jobbade mycket bra. Notarits försvar spelade uppoffrande och täckte många skott.

Fyra minuter återstod av första halvlek när Ville Rimpilä förde NoStars till pausledning. Rimpilä ordnade in en retur efter att själv först prickat ribban.

GBK FA pressade i andra halvlek. Efter en kort hörna och inlägg av Filip Holm sköt Jeremi Rajala (bilden) bollen i krysset. Snyggt mål och välförtjänt.

GBK:s 2-1 mål kom i 82:a minuten. Daniel Slotte jobbade väldigt bra, serverade en långboll åt Alex Björkgren vars passning hittade Mofdi Kago som sköt bollen in bakom Tuukkanen. Samma man gjorde 3-1 några sekunder före fulltid. Paul Hansell serverade hörna och Kago nätade från nära håll.

NoStars hade också vassa chanser i andra halvlek. Lenni Luokkala fick ett fint läge i ställningen 1-1, men skottet gick några centimeter förbi ”bortalagets” mål. I 1-2 underläge smällde Juice Elo ett hårt skott mot krysset, men GBK-målvakten gjorde en strålande räddning.

GBK FA: Lassi Viitala, Roope Suvanto (75 Mofdi Kago), Robin Skrabb (65 Paul Hansell), Ronny Rantala (46 Alex Björkgren), Samuel Frilund, Joel Övermark (84 Zacharias Zitting), Elmeri Lahti (v), Jeremi Rajala, Joni Peltola, Daniel Slotte, Filip Holm.