GBK Miehet, Harjoitusottelu

KPV - GBK   1 - 0

Keskuskenttä

Derby: KPV - GBK 1-0 (1-0)

KPV och GBK drabbade samman i en träningsmatch på centralidrottsplan. Derbyt vanns av KPV med matchens enda mål som kom i första halvlek.

Ett nickmål på hörna, målgörare Chantzopoulos.

GBK inledde piggt och spelade riktigt bra i 10-15 minuter. Sedan tog KPV över och GBK blev passivare. Riktigt många nämnvärda chanser skapade KPV dock inte, förutom målet som kom på hörna. Närmast mål för GBK var Pietro Kytölaakso, men han lyckades inte förvalta friläget.

GBK bättrade på efter paus och det var mycket jämnt, men båda lagen hade svårt komma till vassa målchanser. KPV hade ett långskott som träffade ribban.

GBK dras med förkylningar och hade endast en reserv på bänken.

Vårens sista träningsmatch blir av söndag 16 april, hemma mot Esse IK klockan 14.00.

Bilden: Aaro Hedman

Kulmapotkusta ottelun ainoa maali

Harjoitusottelu, paikallisderby, päättyi KPV:n 1-0 voittoon. Ottelun ainoa maali nähtiin avausjaksolla ja sen puski Chantzopoulos kulmasta.

GBK aloitti hyvin ja esiintyi pirteästi ensimmäiset 10-15 minuuttia. Sen jälkeen KPV hallitsi ja GBK passivoitui.

Maalin lisäksi KPV ei kuitenkaan luonut vaarallisia tekopaikkoja. Pietro Kytölaaksolla oli GBK:n paras paikka, läpiajo, mutta ilman tulosta.

GBK paransi tauon jälkeen ja toinen puoliaika oli tasainen. Maalipaikat olivat vähissä. Palloveikoilla oli yksi rimalaukaus.

GBK:lla on flunssa-aaltoa ja joukkue pelasi kapealla ringillä, vain yhdellä vaihtopelaajalla.

Kevään viimeinen harjoitusottelu pelataan Kokkolassa sunnuntaina 16.4 ja silloin vastassa Esse IK. Ottelu alkaa kello 14.00.

Kuvassa: Aaro Hedman