GBK Miehet, Miesten Suomen Cup

OTP - GBK   5 - 4 RL

Oulu, Heinäpää 2 TN

Straffarna avgjorde - Ratkaisu rankkareilla: OTP-GBK 8-7

GBK:s cupdröm sprack i tredje omgången. Laget gästade OTP i Uleåborg och föll på straffar. GBK ledde 2-1 i paus och det stod 3-3 vid fulltid.

I strafftävlingen krävdes sammanlagt sex omgångar och OTP var slutligen vassare med 5-4. Hela matchen slutade därmed 8-7 till OTP

GBK gjorde ett självmål strax i början, men Zuca kvitterade till 1-1 och Petteri Jokihaara gjorde 2-1 till GBK. OTP vände till 3-2 genom Benjamin Simsek och Nikita Meglinski. Joni Lämsä kvitterade, 3-3 i 80:e minuten.

I strafftävlingen var det Teemu Mäki, Zuca, Ville Luokkala och Joni Lämsä som gjorde mål för GBK.

-Det var spelmässigt en dålig match av båda lagen. Efter 3-3 hade vi några chanser att avgöra, men det gick inte vägen. Nu tar vi siktet på vår följande match, seriematch mot FC Vaajakoski, kommenterar tränaren Niklas Käcko.

GBK-Vaajakoski spelas lördag 6 maj, avspark 16.00.

GBK:n cup-juna pysähtyi Ouluun

GBK:n cup-haaveet murenivat lauantaina Oulussa, jossa OTP oli parempi. Ratkaisu nähtiin rankkareilla. Varsinainen peliaika päättyi tasan 3-3, GBK:n johdettua tauolla 2-1.

Rankkareissa tarvittiin kuusi kierrosta ja lopulta OTP oli niissä 5-4 parempi. Koko ottelun yhteistulos näin OTP:lle 8-7.

GBK:n alku oli synkkä, oma maali heti kättelyssä. Siitä GBK kuitenkin nousi. Zuca tasoitti ja Petteri Jokihaara iski 2-1 johtomaalin. OTP puolestaan käänsi toisella jaksolla. Benjamin Simsek tasoitti ja Nikita Meglinski teki 3-2. Pelikellossa oli 80 minuuttia, kun Joni Lämsä tasoitti.

Rankkarikisassa GBK:sta onnistuivat Teemu Mäki, Zuca, Ville Luokkala ja Joni Lämsä.

-Pelillisesti huono ottelu, molemmilta joukkueilta. 3-3 maalin jälkeen meillä oli muutama hyvä paikka ratkaista ottelu, mutta ei siinä onnistuttu. Nyt suunnataan katseet kohti seuraavaa sarjapeli, kotona FC Vaajakoskea vastaan, GBK:n valmentaja Niklas Käcko kommentoi.

GBK-Vaajakoski pelataan lauantaina 6 toukokuuta. Ottelu alkaa kello 16.00.

GBK: Joonas Myllymäki, Teemu Mäki, Thiago, Topi Mäki, Ville Luokkala, Aaro Hedman, Toro, Joni Lämsä, Zuca, Petteri Jokihaara, Pietro Kytölaakso.

Vaihdot/byten: 62 Juuso Jäntti (Kytölaakso), 81 Joel Häggblom (Jokihaara).

Varoitettiin/varnades: Toro

OTP

5 - 4 RL

0-0 OT 3-3 (1-2)
1'Maalimaali Oma
37'MaaliJokihaara Petteri
58'MaaliSimsek Benjamin
70'MaaliMeglinski Nikita