TuWe - GBK   2 - 1

Raunistula KHT

GBK naiset ilman pisteitä Turusta 13.5.2018

Ottelu pelattiin Turussa Raunistulan tekonurmella 13.5.2018.

Ottelun käynnistyi vierasjoukkueen voimakkailla pitkillä avauksilla GBK päätyyn. Mutta hyökkäykset ohjattiin pääsääntöisesti laitoihin. GBK:n puolustus reagoi TuWe:n yrittäessä pelata pitkää palloa puolustuslinjassa oleville hyökkääjilleen sekä laitapelaajille. GBK vuorostaan pyrki pitämään pallo hallinnassa ja syöttelemään maata pitkin ylöspäin. Puoliajan edetessä pidemmälle hyökkäykset vyöryi vuorotellen molempiin päätyihin joukkueiden saadessa muutamia maalipaikkoja. GBK:n toistuva syöttöjen kaava alkoi pikku hiljaa toimia ja ottelun 29 minuutilla Andrea Ström vapautetaan pystysyötöllä ja hän sijoittaa pallon ohi maalivahdin, tilanne 0-1. Ekalla puoliajalla Strömillä myös muutamia muita maalipaikkoja, mutta ei maaleja lisää.

Toinen puoliaika käynnistyi aika lailla saman tapaisesti, molemmat joukkueet hyökkää ja puolustaa vuorotellen, mutta maalipaikat ovat harvassa. GBK ottaa toisen puoliajan hallinnan otteluun, mutta ei saa palloja ylärimaa lähemmäs. Vastustajan vaihto 53 minuutilla sen sijaan tuo tulosta jo 61 minuutilla kun Jenni Kauppi tasoittaa ottelun 1-1. Painoiko helle vai pitkä bussimatka, mutta GBK pelin liike alkoi toisella puoliajalla hieman hiipua ja vaihdot oli tarpeen. 62 minuutilla vaihdettiin Janika Sillanpää ulos ja Veera Peltokangas sisään. 72 minuutilla Fanny Huuhka ulos ja Senja Honkala sisään. 70 minuutilla vastustajan Jenni Kauppi pääsee jälleen maalintekoon ja tilanne 2-1. Lopussa GBK muuttaa puolustuksen vielä 3 alakertaan ja vaihtaa puolustaja Jannika Träskin ulos ja Heidi Ristiluoman sisälle. Ottelun viimeiset minuutit on GBK:n kovaa painetta TuWe:n maalille. Vaihtopelaajat toivat uutta liikettä ja pirteyttä kentälle, mutta maalia ei vaan synny. Ottelun päättyessä voitanee todeta ottelutuloksen olleen harmittava, koska GBK:lla oli kyllä maalipaikkoja, 3 ylärimaa sekä vastustajan maalivahdin torjuntaesitykset pitivät TuWen voitossa kiinni. Ottelun parhaana GBK:sta palkittiin hyökkääjä Andrea Ström.

Ottelussa tänään:

Aino Kela mv, Taru Tiensuu, Lotta Niemelä, Jannika Träsk, Janika Sillanpää, Sofia Rintala, Fanny Huuhka, Sanna Ög (C), Andrea Ström, Rebecka Holmbäck, Mette Lassila. Vaihdossa: Jenna Lukkari mv, Veera Peltokangas, Senja Honkala, Heidi Ristiluoma

TuWe

2 - 1

(0-1)
29'MaaliStröm Andrea