GBK Naiset, Naisten Ykkönen

GBK - Kufu98  3 - 3

Keskusurheilukenttä, Kokkola

GBK-Kufu 98 3-3 (1-2)

GBK naiset KuFu98 Kuopiosta kohtasivat tänään 7.7.2018 keskuskentällä. Ottelun olosuhteista voi kyllä sanoa että loistavat. Ilma lämmin n. 20 astetta, pohjoistuuli puski jonkin verran poikkikentän, mutta nurmi oli todella hyvässä kunnossa. Hienoa että naiset pääsevät pelaamaan tällaisiin olosuhteisiin.

1.puoliaika

Ottelu käynnistyy ja GBK ottaa emännän roolin heti alusta kuten kopissa oli sovittu. 8 minuutilla GBK:lle vihelletyn vaparin jälkitilanteesta Anu Allonen laittaa keskityspallon Andrea Strömille jolla on paikka laittaa pallo maaliin, mutta vastustajan pelaaja ehtii väliin ja purkaa pallon maaliviivalta. 16 minuutin kohdalla GBK rakentaa hyvän maalipaikan Janika Sillanpäälle joka laukoo mutta pallo menee sivuverkkoon. 21 minuutilla Rebecka Holmbäck antaa vapauttavan syötön Mette Lassilalle joka laukoo, mutta maalivahti torjuu vedon. 28 minuutilla GBK puolustuspäässä KuFun pelaaja keskittää ja Heidi Kiiskinen pääsee puskemaan maalin edustalta ja tilanne vieraille 0-1. 32 minuutilla kamppailupallo 16 m alueen rajamailla josta Kufun pelaajaa vetää/syöttää maalin takatolpalle josta Sanni Ryhänen viimeistelee lukemiksi 0-2. Tästä GBK ottaa uuden vaihteen ja alkaa pyörittää peliä. 34 minuutin kohdalla Rebecka Holmbäck antaa loistavan syötön Andrea Strömille joka ohittaa maalivahdin ja laittaa pallon tyhjiin, peli kaventuu 1-2.

2.puoliaika

Ottelu käynnistyy ja 3. minuutilla Rebecka Holmbäck laukoo, maalivahti torjuu pallon maalin yli. Tilanteesta seuranneesta kulmasta ei GBK pääse maalipaikoille. Ottelun viidennellä minuutilla Andrea Ström pääsee KuFun maalialueelle Holmbäckin hyvästä syötöstä, mutta Strömin takaa tulleet puolustajat ehtivät purkaa pallon ennen laukausta. Tilanteesta kulmapotku, jonka seurauksena Taru Tiensuu pääsee puskemaan, mutta pallo osuu vastustajaan ja liukuu hieman ohi maalin. Tilanne jatkuu vielä 2:lla GBK:n kulmalla, mutta ei lisää maaleja. GBK lisää painetta ja tilanteita syntyy KuFun maalilla. Ottelun 58 minuutilla Rebecka Holmbäck tekee keskialueella loistavan yksilösuorituksen ohittaen useamman pelaajan ja päättää sen laukaukseen johon KuFun maalivahti saa osin sormet väliin, mutta pallo maaliin ja ottelu on tasan 2-2. Ottelu etenee ja tilanteita tulee molempiin päihin. 66 minuutilla GBK kapteeni Sanna Ög pääsee maalinedustilanteessa laukomaan pallon maaliin ja tilanteeksi 3-2. Johtoasemaa GBK piti aina 90+2 minuutille jolloin KuFu pääsee tasoittamaan ottelun lopputulokseksi 3-3. Ottelun parhaina palkittiin vierasjoukkueesta maalivahti Iina Rautiainen ja kotijoukkueesta Rebecka Holmbäck. Onnea !!

GBK naisten seuraavat ottelut ovat 15.7 Kuopiossa ja 22.7 Alavetelissä.

foto/Teijo Pirttimäki

3 - 3

Kufu98
(1-2)
34'MaaliStröm Andrea
58'MaaliHolmbäck Rebecka
66'MaaliLeppälä Sanna