GBK Edustus, KAKKONEN - TVÅAN

PK-37 - GBK   1 - 0

Kankaan Liikuntapuisto TN

Förlust i Idensalmi - PK-37 kukisti GBK:n

PK-37 gjorde mål redan i matchens femte minut och det räckte till 1-0 seger över GBK.

GBK åkte därmed på säsongens första förlust. PK-37 har samlat ihop fyra poäng av sex möjliga.

Hemmalaget öppnade bra och ägde de första 25-30 minuterna. Målet gjordes av Samuli Karjalainen.

GBK piggnade till i slutet av halvleken.

Gästerna dominerade den andra halvleken och skapade flera målchanser, men lyckades inte överlista målvakten Ville Kosonen som var bäst i hemmalaget.

Chris Corcoran, GBK:

- Vi kom inte igång från start. PK var det bättre laget i första halvlek.

- Vi skapade chanser i andra halvlek och borde ha gjort mål, åtminstone ett.

- Vi tar nya tag på torsdag.

Då gästas GBK av TP-47.

GBK: Olli Nylund, Joni Pakola, Jossimar Sanchez (v), Jussi Roiko, Jimi Hackspik (v, 46 Miika Hohenthal), Tom Åstrand (70 Jaakko Alasuutari), Arjan Goljahanpoor, Aaro Hedman, Linus Sandell (36 Juho Alasuutari), Benjamin Storbacka, David Carlsson.

GBK jäi maaleitta

Ottelu ehti vanheta vain viisi minuuttia, kun nähtiin kamppailun ainoa osuma. Samuli Karjalainen iski kotijoukkueelle 1-0.

PK-37 aloitti vahvasti ja oli parempi ensimmäiset 25-30 minuuttia.

GBK:n peli parani ennen taukoa.

Toista puoliaikaa hallitsi GBK. Tekopaikkojakin oli, mutta PK:n veskari Ville Kosonen oli huippuvireessä.

- Alku oli meiltä huono. PK oli avausjaksolla parempi.

- Toisella puoliajalla loimme maalipaikkoja ja vähintään yksi olisi pitänyt tehdä.