Santahaka (tekonurmi), Kokkola

GBK-TP 47 5-0

Storseger för GBK - GBK kukisti TP-47:n

GBK tog direkt hand om spelet och bollen trivdes mest på gästernas planhalva. Via Miika Hohenthal och Arjan Goljahanpoor kom GBK via kanterna, men TP-47 höll undan.

Gästernas skapade lite framåt, men Jaakko Pyyny hade ett skott som mål-Olli Nylund räddade.

Hohenthal hade en dubbelchans, men Tatu Kujanpää i gästernas mål storspelade. Men han måste ge sig i 22:a minuten. David Carlssons hårda skott gick in via målvaktens händer, 1-0. Mål nummer två kom en kvart senare. Joni Pakola serverade ett inlägg och Jussi Roiko nickade bollen in under ribban.

Nära 3-0 var det när Hohenthal spelade fram Benjamin Storbacka vars hårda skott Kujanpää parerade till hörna.

Mål nummer tre kom sex minuter efter paus. Pakola spelade åt Carlsson som fortsatte åt Goljahanpoor som prickade bollen in från nära håll. Vackert mål.

Snyggt var det också när Goljahanpoor gjorde 4-0, framspelad av Lawrence Smith och Storbacka.

GBK skapade många chanser, men Kujanpää var mycket bra i målet. ”Lore” Smith sköt in 5-0 på straff i 73:e minuten. Goljahanpoor fälldes inom straffområdet.

Chris Corcoran, GBK:

-Vi mötte inte det bästa TP-manskapet.

-Gästerna kom hit för att ta en poäng.

-Första gången den här säsongen såg vi ett spelmässigt normalt GBK.

-Inställningen var bra och det var roligt att se på oss. Vi jobbade bra i försvaret, mittfältet och anfallet.

-Det blir betydligt tuffare på söndag då vi gästar JBK.

Goljahanpoor osui kahdesti

GBK kukisti torniolaisen TP-47:e 5-0. Taukotilanne oli 2-0.

GBK hallitsi tapahtumia heti ensiminuutista. Arjan Goljahanpoorin ja Miika Hohenthalin kautta tultiin usein, mutta vierasjoukkue puolusti hyvin.

TP:n hyökkäykset olivat harvassa. Jaakko Pyyny pääsi kerran kokeilemaan, mutta maalissa Olli Nylund torjui.

Hohenthalilla oli pari hyvää paikkaa, mutta maalivahti Tatu Kujanpää oli hyvässä vireessä. Mutta antautumaan hän joutui kun David Carlsson laukoi tilanteeksi 1-0. Pelikellossa oli 22 minuuttia.

Vartti edellisestä ja Jussi Roiko puski komeasti 2-0 Joni Pakolan kulmasta.

Hohenthalin syötöstä Benjamin Storbacka laukoi tulisesti, mutta Kujanpää teki huipputorjunnan.

Toinen jakso ehti vanheta vain kuusi minuuttia kun Pakola löysi Carlssonin, joka jatkoi Goljahanpoorille, jolla oli helppo työ pistää pallo maaliin. Komea maali.

Komea oli myös Goljahanpoorin 4-0 maali. Lawrence Smith ja Storbacka tekivät esityön.

Viides maali syntyi rankkarista. Goljahanpoor kaadetiin ja Smith laukoi pallon maaliin.

-Vastassa tuskin oli TP:n paras miehistö.

-Vierasjoukkue tuli hakemaan yhtä pistettä.

-Ensimmäisen kerran tällä kaudella meidän peli näytti normaalilta GBK:lta.

-Asenne oli hyvä ja peliämme oli ilo katsella.

-Puolustus, keskikenttä ja hyökkäys toimi hyvin.

-Sunnuntaina pelataan Pietarsaaressa. Siitä tulee paljon kovempi ottelu.

GBK: Olli Nylund, Joni Pakola, Jussi Roiko, Jossimar Sanchez, Aaro Hedman, Juho Alasuutari, Jaakko Alasuutari, Miika Hohenthal (54 Tom Åstrand), Arjan Goljahanpoor (75 Jimi Hackspik), Benjamin Storbacka, David Carlsson (66 Lawrence Smith).

Foto/Teijo Pirttimäki

5 - 0

TP-47
(2-0)
24'MaaliCarlsson David
40'MaaliRoiko Jussi
77'MaaliSmith Lawrence