GBK Edustus, Training Match

VPS 2 - GBK   2 - 3

Vasa

GBK slog VPS II/kukisti VPS II:sen

GBK gästade VPS II i Vasa. Matchen, som spelades på Elisa-Stadion, vanns av GBK med 3-2. GBK ledde 2-0 i paus.

Miika Hohenthal (bilden) fälldes inom straffområdet och själv sköt han in 1-0 på straff i 29:e minuten. En minut senare kom GBK:s andra mål. Det var Alec Biskop som nickade in ett inlägg av Kasper Ojala.

GBK ökade på till 3-0 i 55:e minuten. Alec Biskop sköt ett långskott, från cirka 30 meter, och målvakten var chanslös.

Vasalaget fick en straffspark i 65:e minuten. Målvakten Olli Nylund räddade, men returen resulterade i mål. Tio minuter återstod när VPS gjorde sitt andra mål.

GBK: Olli Nylund, Teemu Mäki, Elmer Kääntä, Jussi Roiko, Jimi Hackspik, Atte Henttu, Aaro Hedman (74 Joni Jokihaara), Miika Hohenthal (60 Tuukka Haapasalo), Elis Åström, Kasper Ojala (74 Petteri Jokihaara), Alec Biskop (85 Samuel Frilund).

Hohenthal (kuvassa) laukoi avausmaalin

GBK vieraili Vaasassa ja kukisti VPS:n kakkosjoukkueen 3-2. Tauolla GBK johti 2-0. Ottelu pelattiin Elisa-stadionilla.

29 minuuttia oli pelattu, kun Miika Hohenthal kaadettiin ja GBK sai rankkarin. "Miki" itse ampui pallon maaliin, 1-0. Vain minuutti edellisestä ja Kasper Ojala tarjoili keskityksen ja Alec Biskop puski tilanteeksi 2-0.

Biskop osui toistamiseen kymmenen minuuttia tauon jälkeen. Alecin laukaus 30 metristä löysi tiensä verkkoon asti.

Kotijoukkue sai rankkarin 65 minuutilla. Olli Nylund torjui, mutta vaasalaiset ehtivät paluupalloon ja taululle lukemat 1-3. Kotijoukkueen toinen maali syntyi, kun pelikellossa oli 80 minuuttia.