GBK Edustus, TVÅAN - KAKKONEN

VIFK - GBK   1 - 0

NYA Ehnvallen, Gerby

GBK förlorade i Vasa - Tappio Vaasassa

.GBK kammade noll borta mot Vasa IFK på lördagen. Hemmalaget vann 1-0 efter 0-0 i paus.

GBK har inte vunnit sedan 28 juli då laget slog VPS-j i Vasa.

GBK skapade de flesta chanserna i första halvlek. VIFK hade två riktigt vassa chanser som GBK-målvakten Okko Airiola parerade.

GBK hade de flesta chanserna också i andra halvlek, men då blev det mera öppet spel. GBK kunde ha gjort mål, men IFK hade farliga kontringar.

Mustafa Maki gjorde matchens enda mål i 86:e minuten. Det var en situation där bollen lite tursamt studsade åt Maki som kunde skjuta in 1-0.