GBK Naiset, Naisten Ykkönen

GBK - PK-35 Vantaa  0 - 2

Kokkola, Kirkonmäen urheilukenttä

GBK naiset puolusti hyvin sarjakärkeä vastaan!!

Kirkonmäen urheikukentällä pelattiin lähes 30 asteen helteessä GBK naisten edustuksen ja viime vuosien liigajoukkueen PK-35 Vantaan välinen ottelu 8.6.2019. GBK lähti ennakkoon sovitun mukaan ohjaamaan PK:n hyökkäystä laitoihin ja siellä pyrkimään riistoihin. Tässä onnistuttiin ja vastustaja ei hätyytellyt kuin muutaman kerran 1.puoliajalla GBK:n uuden maalivahdin Emilia Tuomelan vartioimaa maalia. Mutta Emilia hoiti puolustuksen kanssa vaarallisemmat pallot pois alueelta. GBK taas pyrki riistämään ja tekemään vastahyökkäyksiä PK:n puolustusta vastaan kovassa helteessä. Onnistumisia tulikin pelin rakentamisessa, mutta edelleen joukkueen maalinteko edellyttää parempaa viimeistelyä. GBK pystyykin pitämään nollat taululla aina 66 minuutille jolloin vastustajan Vera Saastamoinen pääsee puskee aivan maalin edestä. Tämän jälkeen GBK alkaa vaihtamaan tuoretta pelaajaa kentälle joka vaikuttaa peliin ja tuo muutamia maalipaikkoja lisää mutta ei maaleja. PK iskee vielä 90+1 kun Solehmainen Sanni laukoo kaukovedon maalin takakulmaan tilanteeksi 0-2. GBK:n peli on nostanut tasoa kun Sanna Ög ja maalivahti Emilia Tuomela ovat tuoneet osaamistaan mukaan. Tästä on hyvä jatkaa!! Kotijoukkueen parhaaksi valittiin ansaitusti maalivahti Emilia Tuomela. Tämä nuori maajoukkuepelaaja näytti heti miksi hänet on valittu nuorten maajoukkueen maalivahdistoon. GBK kohtaa seuraaksi PKKU:n 15.6.2019.

Seuraava kotiottelu 4.7.2019 klo 18:30 GBK PK-35 Helsinki, keskuskenttä. Terve tuloa !!

Ottelussa tänään mukana: Emilia Tuomela mv, Nea Laine mv, Anu Allonen, Taru Tiensuu, Jannika Träsk, Janika Sillanpää, Grace Ogunbajo, Lina Luokkala, Sanna Ög, Elsa Simons, Hilma Lehtola, Maija Hedman, Sofia Rintala, Fanny Weizmann, Ida Backman, Emilia Nurkkala, Mette Lassila, Ström Andrea.