GBK Futsal, Naisten Futsal-Ykkönen

Tarmo - GBK GBK   4 - 6

Kälviä, Vapaa-ajantalo

GBK voitti Tarmon niukasti 4-6

Tia Lindqvist (kuvassa) palkittiin joukkueensa parhaana torstai-illan trillerissä Kälviän vapaa-ajan talolla. Ottelu päättyi lopulta GBK:n voittoon 4-6 (1-3) lajiin kuuluvien tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Molemmat joukkuee pääsivät otteluun lähes parhaalla joukkueellaan. Molemmilla oli jo alla sarjassa vähintään peli, GBK:lla kaksi, joten molemmat olivat jo päässeet ns.tuntumaan sarjassa. Ennakossa mainittiinkin syitä, miksi Tarmo oli ennakosuosikki peliin. Tämä ei kuitenkaan pelissä näkynyt. Ottelu alkoi GBK:n pienoissa hallinnassa. Vierasjoukkue pääsi selkeästi parempiin maalintekopaikkoihin laadukkaamman pallollisen pelinsä ansioista ja hyödynsikin osan näistä tilanteista karaten jo 0-2 johtoon Erica Niemen maaleilla. Tarmo sai kuitenkin erikoistilanteesta mahdollisuuden, kun GBK:n puolustus oli sekaisin, ja kavensikin pelin 1-2. Ottelun suuntaa tämä maali ei kuitenkaan vielä muuttanut ja Vera Mattilan hieno yksilösuoritus vei GBK:n 1-3 johtoon 14.minuutilla.

Toisen puoliajan alku näytti siltä, että vierasjoukkue menee menojaan olleen jo kahdesti kolmen maalin johdossa (Erica Niemi ja Emmi Hanhineva). Mutta Tarmo heräsikin peliin ja runnoi väkisin itsensä 4-5 tilanteeseen. Tässä vaiheessa alkoi jo näyttää siltä, että kotijoukkue viekin pelin. Vierasjoukkueen peli oli sekaisin siinä vaiheessa ja se joutuikin tiivistämään peluutustaan, joka auttoi sen verran, että pahin paine pystyttiin purkamaan. Lopussa Tarmo nosti maalinvahdin mukaan hyökkäyksiin ja tämä kostautui Vera Mattilan laittessa pitkän pallon tyhjään maalin. Tästä Tarmo ei enää toipunut ja GBK vei pisteet.

Vierasjoukkueen pelasi taas pelaajiston puolesta tasaisesti, mutta maalintekijät on syytä nosta esille positiivisessa mielessä.

Joukkueen parhaana palkittiin maalivahti Tia Lindqvist.

(1-3)
2'MaaliNiemi Erica
6'MaaliNiemi Erica
13'MaaliMattila Vera
23'MaaliNiemi Erica
26'MaaliHanhineva Emmi
39'MaaliMattila Vera