GBK Futsal, Naisten Futsal-Ykkönen

KP-V etu - GBK GBK   6 - 3

Kaustinen, Urheilutalo

Kokemus voitti kokemattomuuden

GBK:n futsal naiset kokivat uudella sarjatasolla ensimmäisessä pelissään tappion KP-V edun vieraana luvuin 6-3 (3-3). Kokenut Ykkösen kaustilainen joukkue oli ottanut opikseen harjoituspelistä ja peluuttivat selkeästi ykkösnyrkkiään. Myös opiksi oli otettu GBK:n puolustustavasta. Kokematon vierasjoukkue sen sijaan ei saanut pääkoppaansa kunnolla mukaan. Uusi sarja ja sarjan kujeet jännittivät sen verran, että keskittymistä ei saatu oikeanlaiseksi. Niin kuin pelaajat sanoivat, meni ylilatauksen puolelle.

Mutta itse ottelluun. Kaustislaiset menivät nopeasti 3-0 johtoon eka puoliajalla. GBK yritti herätellä joukkuetta aikalisällä ja pienillä taktisilla muutoksilla. Tässä onnistuttiinkin. Puolustuspeli saatiin parempaan kuosiin ja pallollinen peli alkoi olla järkevämpää. Tuloksena oli se, että joukkue pääsi peliin mukaan. Joukkue pystyi pallokontrolliin ja tuloksena oli puoliajan loppuun 3 maalia ja peli oli tasan. Tauolla joukkue keskittyi samoihin teemoihin, millä peli saatiin kuntoon. Jostain syystä teemat eivät jatkuneet kuitenkaan kentällä. Selkärangan katkaisu oli kaustilaisten 4-3 maali, jossa maalivahti Pinja Haaralle sattui ns.virhearviointi. Tämän seurauksena sai Sofia Peltola laittaa pallon tyhjään maaliin ihan rauhassa. Joukkue meni sekaisin tilanteesta ja KP-V etu teki Sofia Peltolan johdolla tilanteen nopeasti 6-3 lukemiin. Tästä nuori vierasjoukkue ei onnistunut enää kokoamaan itseään.

GBK:n parhaana palkittiin Emilia Nurkkala.

(3-3)
11'MaaliNurkkala Emilia