GBK Miehet, KAKKONEN - TVÅAN

SJK Akatemia - GBK   1 - 0

OmaSp Stadion

SJK-Akatemia - GBK 1-0 (0-0)

GBK behöver inte skämmas för sin insats mot serieledarna SJK-Akatemia i Seinäjoki. Trots bra kämpainsats blev det inga poäng. SJK gjorde mål i 75:e minuten och vann med 1-0.

GBK var illa ute under de första 20 minuterna. SJK hade ett övertag och några chanser. GBK bättrade på och spelmässigt jämnade det ut sig.

SJK hade ett övertag efter paus. GBK måste försvara sig och gjorde det bra. Det blev mera SJK-press mot slutet och Oliver Günes gjorde matchens enda mål i 75:e minuten.

Gästerna pressade på slutet, men lyckades inte komma till målchanser.

Teemu Mäki fick sin andra varning i 84:e minuten och fick respass till duschen.

Chris Corcoran, GBK:

- Vi kämpade och krigade bra, speciellt försvarsmässigt. Alla bjöd till.

- Riku var mycket bra i målet. Före deras mål gjorde han några fina räddningar.

- Vi hade svårt skapa chanser, men hade några farliga kontringar när det ännu stod 0-0.

GBK gästas av RFA från Rovaniemi. Matchen spelas på söndag 22 augusti.

GBK: Riku Lelo Lun Koka, Jere Moilanen, Topi Mäki, Teemu Mäki (utvisad/ulosajo 84), Aaro Hedman, Alec Biskop, Elis Åström, Ville Luokkala, Lasse Känsälä, Jani Mäenpää, Petteri Jokihaara.

GBK taisteli - sarjajohtaja voitti

GBK vieraili Seinäjoella, jossa vastassa sarjajohtaja SJK-Akatemia. Hyvin taistellut GBK taipui vasta lopussa. SJK voitti 1-0 ja maali nähtiin 75 minuutilla.

Ensimmäiset 20 minuuttia olivat vieraille vaikeita. SJK painosti ja loi muutaman tekopaikan. GBK paransi peliään ja ottelu tasoittui.

Tauon jälkeen SJK hallitsi selvästi, mutta GBK puolusti hyvin. SJK painoi päälle, enemmän ja enemmän ja Oliver Günes onnistui maalinteossa 75 minuutilla.

Lopussa vierasjoukkue painosti, mutta ei päässyt maalipaikoille.

84 minuuttia oli pelattu, kun Teemu Mäki sai toisen varoituksen ja sen myötä ulosajon.

- Hyvin tsempattiin ja taisteltiin. Hyvin puolustettiin.

- Maalissa Riku oli erittäin hyvä. Hän teki pari tosi hienoa torjuntaa.

- Meillä oli vaikeuksia saada tekopaikkoja. Tilanteessa 0-0 oli muutama hyvä vastaisku.

Sunnuntaina 22 elokuuta GBK:n vieraaksi saapuu RFA Rovaniemeltä.

SJK Akatemia

1 - 0

(0-0)
75'MaaliGünes Oliver