22
JUN
19.00
GBK Naiset, Naisten kolmonen

GBK - KPV  3 - 0

Kokkola, Santahaka 1

Kokkolan derby, osa 2

Viikonloppu välissä, ja taas väännettiin tutussa ympäristössä. Molemmilla joukkueilla muutama muutos kokoonpanoihin ja vaihtopenkit toisinpäin… Edellisen pelin lopputuloksesta sisuuntunut KPV ja kotijoukkue GBK astelivat sateen liukastamalle santahaan nurmelle harmaassa, mutta poutaisessa säässä. Jo alusta oli selvää, että KPV tulee tarjoamaan kovan vastuksen sarjapisteistä. Ja vääntö olikin huomattavasti tasaisempaa kuin perjantaina. KPV tarjosi hyvän ja fyysisen vastuksen tiistai-illalle.

pelin kuudes minuutti, ja Hanna Vainionpää, Mette Lassila ja Veera Peltokangas pelaavat hienolla yhdenkosketuksen seinäsyöttöpelilläLassilan läpiajoon ja pallo hallitusti riman alle, tilanne 1-0.

Seuraavaa maalia edelsi pitkä tasainen vääntö molemmin puolin kenttää. 32. peliminuutti ja GBK saa kulman. Vilma Saarela asettuu pallon taakse ja keskittää millimetrin tarkan pallon jaGrace ’’Adi’’ Ogunbajo viimeistelee päällä tilanteeksi 2-0.

Toinen puoliaika alkaa lyhyen tauon jälkeen ja Veera Peltokangas viimeistelee varmasti tilanteeksi 3-0 Petra Puolitaipaleen oivallisesta läpisyötöstä.

Enempää maaleja ei pelissä nähty, mutta molemmille tuli muutama paikka. Peli säilyi loppuun asti fyysisenä molemmin puolin. Pelin näkyvimmät pelaajat olivat kotijoukkueen Mette Lassila ja KPV:stä maalilla pelannut ja hyvin torjunut Sofia Seppälä.

GBK:n pelit jatkuvat juhannuksen jälkeen keskiviikkona vieraspelillä Pietarsaaressa United 2:sen vieraana.

Hyvää juhannusta kaikille!

Den andra derbymatchen blev mycket jämnare än den första drabbningen. GBK kom bra in i matchen från början. Efter sex spelminuterHanna Vainionpää, Mette Lassila samt Vera Peltokangas fint ihop, 1-0 åt GBK. Före halvtid gjorde Grace Ogunbajo 2-0 åt GBK, efter en fin hörna av Vilma Saarela. Efter halvtid gjorde Veera Peltokangas ännu 3-0, som blev slutresultat i matchen. GBK:s matcher fortsätter efter midsommaren borta mot United.

Trevlig midsommar!

Statistik

3 - 0

KPV
(2-0)
6'MaaliLassila Mette
32'MaaliOgunbajo Grace
48'MaaliPeltokangas Veera

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325