GBK Naiset, Naisten kolmonen

KPV - GBK   0 - 7

Kokkola, Santahaka 1

Vieraspeli santahakaan

Perjantai-illan tuulisessa säässä pelattiin ensimmäinen osa kauden paikallisväännöistä. Ennakko asetelma oli jännittävä vihreäpaitaisten kaadettua aiemmin keväällä GBK:n naiset harjoituspelissä tiukan kamppailun jälkeen maalein 4-1. Ottelun alku oli molemmin puolin jännittyneen tunnustelevaa ja totuttelua tuuliseen säähän. Ottelun yhdennellätoista minuutilla Ida-Maria Hägg-Mäkinen lähtee rohkeasti kokeilemaan noin kolmestakympistä kaukolaukausta ja pallo uppoaa maalin takayläkulmaan ja vieras johdoksi 0-1. Loppu puoliaika oli hienoista vierasjoukkueen hallintaa, mutta enempää maaleja ei kuitenkaan nähty.

Toisen puoliajan alkuun Emilia Andersson voittaa kaksinkamppailun KPV:n rajaheitosta ja pelaa pallon oikeaan laitaan Hanna Vainionpään kautta Erica Niemelle, jonka oivallinen poikittaissyöttö tavoittaa takatolpalle nousevan Emilia Nurkkalan ja tilanne 0-2 pelikellon näyttäessä 49. peliminuuttia. Kaksi minuuttia myöhemmin Hanna Vainionpää pääsee sijoittamaan pallon maaliin kulman jälkitilanteesta ja peli 0-3 ja raitapaitojen peli alkaa vapautumaan. Kuudeskymmenes peliminuutti ja Jenny-Maria Järvelä ohjaa maalinedestä Nurkkalan syötön takakulmaan ja vierailijat 0-4 johtoon. Kolme minuuttia edellisestä ja Ida-Maria ampuu vaikean laukauksen alakulmaa kohti jaErica Niemi pääsee maalin makuun tuikattuaan maalivahdilta tulleen irtopallon tolpan juureen. Tilanne jo 0-5. pelin 84. minuutti ja Nurkkala voitta kaksinkamppailun KPV:n rangaistusalueelle helppo syöttö vapaana olevalle Nea Aholalle, jonka tarkka kierteinen laukaus uppoaa maaliin ja tilanteeksi 0-6. 88.minuutti ja Hanna Vainionpää vapauttaa Petra Puolitaipaleen vasemmalta kaistalta puolittaiseen läpiajoon ja upean pitkän nousun jälkeen Petra keskittää maitapitkin maalille ja Emilia Nurkkala viimeistelee varmasti päätöslukemat 0-7 etuyläkulmaan.

Back to back pelin toinen osa pelataan tiistaina samaisella nurmella kello 19

GBK mötte lokalkonkurenten KPV i en bortamatch i Sandhagen. I ett blåsigt väder bevittnades en nervös start på matchen. Men GBK fick greppet på vinden och tog över matchen. Ida-Maria Häg-Mäkinen öppnade GBK:s målkonto. Efter målet kom hemmalaget KPV in imatchen, i halvtid var resultatet 0-1.

Andra halveleken var sedan GBK dominans.Emilia Nurkkala gjorde två mål. Hanna Vainionpää, Jenny Järvelä, Erica Niemi samt Nea Ahola gjorde varsit mål. Slutresultat 0-7 åt GBK! En fin vinst över lokalkonkurenten.

KPV

0 - 7

(0-1)
11'MaaliHägg-Mäkinen Ida-Maria
49'MaaliNurkkala Emilia
51'MaaliVainionpää Hanna
60'MaaliJärvelä Jenny
63'MaaliNiemi Erica
84'MaaliAhola Nea
88'MaaliNurkkala Emilia