GBK Naiset, Naisten kolmonen

GBK - Esse IK/2  5 - 0

Kokkola, Santahaka 1

Kotipelit korkattu

Tiistaina santahaan nurmella kohtasivat kotijoukkue GBK ja tasapelillä kautensa avannut Esse IK/2

Pieni sadekuuro juuri ennen peliä raikasti tuulista ilmaa entisestään, ja pelisää oli lähes täydellinen. Puiden tarjoama tuulensuoja loi lievää stadionmaista tunnelmaa tiukkaan vääntöön. Alkuun pallokontrolli oli lähesomaan kotijoukkueella, mutta vierailija pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan. Pelioli aluta alkaen tiukkaa vääntöä vierailijoiden keskityttyä tiiviiseen puolustuspeliin ja vastaiskuihin.

Seitsemän minuuttia oli kellossa, kun Petra Puolitaival pääsi viimeistelemään irtopallosta maalinedestä tilanteeksi 1-0.

Seuraavaa maalia saatiin odottaa aina kuudennellekymmenennelle minuutille asti kunnes Mette Lassilan veto paristakympistä painuu maaliin. Kolmisen minuuttia myöhemmin Petra Puolitaival pääsee kääntölaukauksella sijoittamaan pallon aivan tolpan juureen ja peli 3-0. 69:nnellä minuutilla nähdään pelin dramaattisimmat hetket. Ida-Maria Hägg-Mäkinen voittaa ensin tilanteessa pääpallon ja ampuu kauniin maalin yläkulmaan ja tilanteeksi 4-0, mutta samaisessa tilanteessa vastustajan pelaaja loukkaantuu ja peli keskeytyy useaksi minuutiksi. Ambulanssi noutaa loukkaantuneen pelaajan sairaalahoitoon, mutta onneksi viimeisimpien tietojen mukaan tilanteesta selvittiin lievin vammoin ja pelaaja voi hyvin! Koko GBK:n joukkue toivottaa pikaista paranemista takaisin pelikentille!!!

Pitkähkö tauko ja vakavalta vaikuttanut tilanne latisti loppupelin tunnelman molempien joukkueiden osalta ja peli olikin sekavaa keskialueen pallottelua puolin ja toisin. Ensimmäisen lisäaikaminuutin juostessa Nea Ahola onnistuu kuitenkin vielä kertaalleen maalinteossa ja loppunumerot kirjattaan 5-0.

Pelit jatkuvat tuplapelillä KPV:tä vastaan santahaan nurmella perjantaina ja ensi tiistaina ennen muutaman päivän juhannustaukoa.

Hemmasäsongen öppnad!

Det var tillsammans med en kraftig vind som GBK öppnade sin hemmasäsong. Esse IK /2 var motståndare. TIll en början var matchen jämn och vägde, men så småningom kom GBK igång.Petra Puolitaival gjorde 1-0 åt GBK efter 7 minuters spel. Halvitdsresultatet var 1-0. Iden 60 minuten gjorde Mette Lassila 2-0. 3-0 gjordes av Puolitaival, några minuter senare. matchuret visade på 69 minuter då Ida-Maria Hägg-Mäkinen vann en boll och sköt skottet i krysset, 4-0. Matchen fick en dramatisk sväng i samma tidpunkt, då Esse IK:s spelare skadade sig i duellen. Situationen var alvarlig, men man kom undan undan rätt lindrigt.Hela GBK:s lag ösnkar en snabb återhämtning och hoppas på en snabb come back! Nea Ahola gjorde ännu 5-0 i slutminuterna.

Matcherna fortsätter på fredag och tisdag med ett dubbelmöte mot KPV!

5 - 0

Esse IK/2
(1-0)
8'MaaliPuolitaival Petra
60'MaaliLassila Mette
63'MaaliPuolitaival Petra
69'MaaliHägg-Mäkinen Ida-Maria